Mircea Badea: Mult înainte de a ne fi frică de teroriști, ar trebui...

Mircea Badea susține, într-o postare pe pagina sa de socializare, că "mult înainte de a ne fi frică de teroriști, ar trebui să ne temem de puterea absolută a serviciilor secrete".

"Cred ca mult inainte de a ne fi frica de teroristi, ar trebui sa ne temem de puterea absoluta a serviciilor secrete, necontrolate de nimeni, nesupravegheate deloc de societate. Acestea isi permit, pe baza puterii nelimitate sa conduca discretionar societatea, conform unei agende proprii, cu ignorarea totala si ostentativa a votului popular.

P.S. Propaganda asta imbecila despre cartele prepay-teroristi este jenanta din multe puncte de vedere. Poate ma refer pe larg in emisiune", a scris Mircea Badea, duminică pe Facebook.

Reacția realizatorului emisiunii "În gura presei" de la Antena 3 vine după ce premierul Dacian Cioloș a subliniat, în cadrul emisiunii "După 20 de ani", transmisă duminică la Pro TV, necesitatea unui control mai bun al vânzării cartelelor PrePay, în contextul amenințărilor teroriste.

Citește și: România, implicată în atentatele de la Bruxelles

Ulterior, Marcea Badea a revenit cu o nouă postare pe Facebook, în care susține că "cine are senzația că interceptarea absolută îl va salva, trăiește într-o iluzie".

"Cine are senzatia ca atacurile teroriste au avut loc pentru ca serviciile n-au putut intercepta suficient este complet cretin. La Boston fusesera preveniti de rusi, la Brusseles de turci. La Paris, teroristii erau deja pe liste oficiale de radicalizati. Cine are senzatia ca interceptarea absoluta il va salva, traieste intr-o iluzie. Serviciile vor interceptari totale, la discretie, pentru puterea absoluta in societate, nu pentru lupta impotriva terorismului. Pentru asta, trebuie sa-si scoata capul din cur si sa iasa din birou pentru racolarea de informatori din mediile radicalizate. Si cand au alerte de la alte servicii, sa le ia dracului in serios!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel