LOTERIE BONURI FISCALE, 28 iunie: câștiguri de 10.000 de lei fiecare. Vezi rezultatele

A doua extragere la Loteria Bonurilor Fiscale stabilește luna, ziua și valoarea bonurilor câștigătoare, dintre cele emise în perioada 29 martie — 31 mai 2015. Extragerea are loc duminică, 28 iunie, de la ora 17, la Loteria Română, iar DCNews va prezenta rezultatele. 

UPDATE: Luna câștigătoare este luna mai, deci bila cu numărul 5 

La a doua etapă s-a extras ziua câștigătoare din luna mai. Aceasta este 23

La cea de-a treia extragere s-a tras valoarea bonului fiscal. Acesta este 135 lei

Cei care au un bon fiscal câștigător trebuie să-l depună, împreună cu o cerere tip, descărcată de site-ul www.mfinante.ro sau obținută gratuit de la administrația fiscală unde se depune bonul.

 După centralizarea bonurilor câștigătoare, va fi organizată cea de a doua extragere, care selectează doar 100 de bonuri premiate fiecare cu 10.000 de lei.

Depunerea cererilor de revendicare se realizează începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile, prin depunerea în original a bonului fiscal câștigător emis în perioada 29 martie — 31 mai 2015, alături de copia actului de identitate și de o cerere, la orice administrație fiscală din structura ANAF, acest termen reprezentând termen de decădere din dreptul de revendicare a premiului.

În cea de-a doua etapă de selecție, va fi extras un număr din lista numerelor unice de înregistrare acordate bonurilor pentru care au fost revendicate premii. Extragerea va fi efectuată într-o nouă extragere televizată, ce va fi anunțată ulterior.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel