Klaus Iohannis, huiduit. Corina Drăgotescu: Așa ceva nu s-a mai întâmplat în istoria postrevoluționară

Klaus Iohannis a fost întâmpinat, duminică seară, la Sala Palatului cu ocazia deschiderii oficiale a Festivalul Internațional George Enescu, cu fluierături și huiduieli. Corina Drăgotescu a comentat la România TV acest subiect susținând că ceea ce s-a întâmplat ar trebuie să fie un semnal de alarmă pentru Iohannis, întrucât "așa ceva nu s-a mai întâmplat în istoria postrevoluționară".

"Faptul în sine că niște oameni se adună și îl huiduie atât de devreme ar trebui să fie un semnal de alarmă pentru Iohannis. Ei știu că nu prea îi pasă, dar ar trebui să îi pese pentru că așa ceva nu s-a mai întâmplat în istoria postrevoluționară. 

La noi e ca la moarte. Nu vorbești de rău mortul o perioadă până la parastasul de 40 de zile. La președinți era 6 luni nu îl vorbești de rău, îl lași în pace. Klaus Iohannis nu a mișcat nimic, nu a făcut decăt să irite populația prin lucruri care lui poate i s-au părut normale, dar pentru oamenii de rând sunt sfidări: plimbări în străinătate pe care nu și le poate permite oricine, faptul că nu vorbește cu populația, nu comunică nimic. Nu ai ales un președinte ca să stea mut la Cotroceni sau să-ți dea un comunicat. Nici unul ca Traian Băsescu să-ți intre în casă când nu te aștepți, deși ai ferestrele și ușile închise, dar nici o persoană care să fie atât de distantă de populație. 

Lumea nu așteaptă neapărat rezultate de la un președinte, asteaptă o comunicare de la președinte. Rezultatele vin din partea guvernării, dar președintele trebuie să comunice cu populația pe care o reprezintă. Ceea ce nu s-a întâmplat. Asta îl va pierde pe Iohannis. Eu nu cred că delimitarea tot mai clară a PNL de Iohannis este întâmplătoare. Văd ce se întâmplă în sondaje, văd că tipul acesta de comportament nu ține la un popor latin, cum e poporul român care este obișnuit să comunice, și cred că e un motiv pentru care PNL se va distanța tot mai mult până la alegeri ca să nu o ia în bot, cum se spune pe românește", a declarat Corina Drăgotescu, luni-dimineața, la România TV, din Los Angeles. 

Klaus Iohannis, întâmpinat cu huiduieli la Festivalul George Enescu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel