Fiul lui Gabriel Oprea își strigă durerea: "NU MAI SUPORT"

Fiul lui Gabriel Oprea a transmis un mesaj emoționant după ce oamenii au ieşit în stradă împotriva tatălui lui.

Amintim că pe fondul tensiunilor create, soţia lui Gabriel Oprea, Sanda Oprea, a fost dusă de urgenţă, miercuri seară, la spitalul Universitar din Bucureşti.

VEZI ȘI: Incident REVOLTĂTOR la protest cu tatăl lui Gigină. Badea reacționează VEHEMENT

"Sa ajungă mama la spital din cauza unor oameni care ne vor răul... Nu îmi place si nu am sa vorbesc niciodată in locul tatălui meu meu... dar nu mai suport sa-mi văd părinții suparati, pe mama plângând in fiecare zi, rugandu-se in fiecare zi pentru toate durerile si relele care ni se întâmpla... nu sunt in stare si nu am experiența necesară sa comentez niciun caz... Dar nu pot sa-i omoare pe tatăl meu si pe mama mea din cauza unor nedreptăți care se întâmpla...", a spus fiul lui Gabriel Oprea.

Tânărul a spus că se roagă mereu pentru Bogdan Gigină.

[citeste si]

"Ma rog in fiecare zi pentru Bogdan, împreuna cu mama mea si tatăl meu si jertfim fiecare lacrima pentru el ... Dar nu mai suport sa văd cum niște oameni care calca peste cadavrul lui Bogdan, profita si vor sa-i atingă pe oameni la inima doar ca sa-i distrugă pe tata si pe mama! Sunt zeci de politicieni care in loc sa beneficieze de prezumția de nevinovăție sunt hărțuiți psihic (si ei si familiile lor) si făcuți vinovați inainte ca o instanta judecătoreasca sa decidă daca sunt vinovați sau nu! Nu sunt avocat, nici judecător, sunt doar un rob al lui Dumnezeu care vede si simte niște Nedreptăți! De ce vedem la Tv arestări preventive? Cercetări penale fără probe suficiente exact in momente politice cheie! De ce nu pot vedea oamenii adevarata poveste? De ce? Pentru ca trăim intr-o lume in care unii traiesc doar pentru propria lor mândrie si putere! Ieri mi-am vazut mama ajunsa pe patul de spital si plângand (a cata oara?) din cauza dezamăgirilor, a loviturilor si a durerilor prin care noi (familia) am putut sa fim, nedrept, tarați! Atât! Așa că: "Așa sa ne ajute Dumnezeu"! Nu ma refer numai la noi, ci la toti oamenii care nu își dau seama si nu si-au deschis ochii sa vadă in ce lume trăim", a mai zis fiul lui Gabriel Oprea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel