Cel mai bun antivirus gratuit în 2015

Este important să folosești un antivirus dacă nu vrei să îți pierzi datele atunci când ai mai mare nevoie de ele.

Pe internet circulă o mulțime de viruși tot mai noi, sub diverse forme și este de ajuns să deschizi un site neprotejat chiar și fără să vrei pentru a te virusa, notează playtech.ro.

Sigur că atunci când vine vorba despre calculatorul tău de acasă nu ești tentat să investești o sumă de bani doar pentru un antivirus, cu toate că prețurile au ajuns din ce în ce mai accesibile. Tocmai de asta te îndemnăm să alegi cel mai bun antivirus gratuit în 2015 din lista următoare.

Oricare dintre cele de mai jos te protejează de viruși, diferențele fiind de resursele necesare pentru fiecare soft în parte sau de update-urile care se fac mai devreme sau mai târziu la cei mai noi viruși, în funcție de antivirus.

Dacă nu vrei să investeși bani într-un antivirus complet, gândește-te că măcar să alegi cel mai bun antivirus gratuit în 2015 din următoarea listă poți pentru a îți proteja tranzațiile online pe care le faci atunci când plătești facturile sau pentru a te proteja de hackeri atunci când accesezi e-mailul sau contul de Facebook.

Lista următoare nu este un top care să desemneze cel mai bun antivirus gratuit în 2015, ci este o selecție a celor mai bune softuri care să te protejeze de viruși și hackeri. Îl poți alege pe cel care ți se potrivește ție și calculatorului tău cel mai bine.

Cel mai bun antivirus gratuit în 2015: Avast 2015

Intră în lupta pentru cel mai bun antivirus gratuit în 2015 Avast pentru că l-au downloadat până acum peste 220 de milioane de oameni, semn că este apreciat de public. Versiunea gratuită a acestui antivirus îți oferă protecție inteligentă anti-malware și antivirus, scanează fișierele și te protejează împotriva furtului de date, securizând parolele.

Acest antivirus este disponibil atât pe WIndows cât și pe MAC, iOS sau Android. Îl puteți descărca de AICI și hotărâți voi dacă este cel mai bun antivirus gratuit în 2015.

Cel mai bun antivirus gratuit în 2015: Bitdefender Antivirus Free Edition

Bitdefender este realizat de producătorul român Softwin, așa că este un motiv în plus de mândrie să îl folosești. Avantajele acestui antivirus gratuit sunt faptul că nu necesită o configurare după instalare și are o interfață în limba română. Îndeplinește funcția de antiphishing pentru blocarea tentativelor de fraudă online și include servicii de scanare în cloud.

Downloadați Bitdefender Antivirus Free Edition de AICI și stabiliți voi dacă este sau nu cel mai bun antivirus gratuit în 2015.

Cel mai bun antivirus gratuit în 2015: AVG AntiVirus Free 2015

AVG este disponibil pentru principalele sisteme de operare, oferă în plus față de alte softuri de acest gen funția Anti Theft care ajută utilizatorul să îți localizeze telefonul mobil sau tableta în cazul unei pierderi sau un furt.

Acest antivirus și-a câștigat reputația în timpul îndelungat de când se află pe piață, așa că are mari șanse să fie cel mai bun antivirus gratuit în 2015. Are câteva opțiuni prin care te avertizează când vrei să vizitezi un site cu potenția periculos și are o opțiune prin care îți protejează identitatea atunci când navighezi pe internet.

Este cunoscut faptul că AVG are ca punct negativ încărcarea memoriei excesiv în momentul în care scanează întreg calculatorul. Pentru configurațiile ceva mai slabe este posibil să nu mai poată face alte operațiuni pe parcursul scanării.

Downloadați AVG free de AICI și stabiliți voi dacă este sau nu cel mai bun antivirus gratuit în 2015.

Citește și: Un nou virus bancar vă poate fura datele de identificare

Cel mai bun antivirus gratuit în 2015: Avira Free Antivirus

Avira este renumită pentru protecția solidă pe care o oferă împotriva virușilor, troienilor sau rootkit-urilor. În plus are două module extrem de îndrăgite, AntiAdware și Anti Spyware.

Atunci când navighezi pe internet și ești protejat de Avira beneficiezi de Browser Tracking Blocker împotriva site-urilor care vor să îți urmărească activitatea și Web Safety Advisor care îți spune atunci când riști să intri e un site cu o securitate îndoielnică.

Poți downloada gratuit Avira de AICI și apoi tu hotărăști dacă este sau nu cel mai bun antivirus gratuit în 2015.

Cel mai bun antivirus gratuit în 2015: Panda Cloud Antivirus

Panda este un antivirus altfel. Nu scanează pur și simplu datele din calculator în modul clasic ci le trimite pe un server privat unde le verifică, iar dacă nu sunt virusate le salvează, cele infectate sunt șterse în mod automat. Rata de protecție a calculatoarelor ce folosesc Panda Cloud este de 99,8%.

Avantajul modului de lucru în Cloud pentru Panda este că tu ca utilizator nu ai nevoie de update-uri la antivirus pentru a te proteja de virușii cei mai noi pentru că acest lucru se face automat.

Poți downloada Panda Cloud Antivirus AICI și apoi tu hotărăști dacă este cel mai bun antivirus gratuit în 2015.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel