Urmărește emisiunea live


Cazul Condrea. Mihai Gâdea, surprins de un răspuns al Poliției Ilfov

Mihai Gâdea a prezentat, în ediția de luni seară a emisiunii "Sinteza Zilei" pe care o realizează la Antena 3, un răspuns al Poliției Ilfov la o solicitare transmisă de către colega sa Adina Anghelescu, privind accidentul în care și-a pierdut viața patronul Hexi Pharma, Dan Condrea. În opinia jurnalistului, respectivul comunicat "stârnește mai multe întrebări". 

În comunicatul Poliției Ilfov se precizează, potrivit sursei citate, inclusiv că "în vederea reluării traficului, firma de salubritate, ce deservește autoritatea locală competentă, a realizat curățarea părții carosabile".

După ce a prezentat mai multe imagini surprinse la locul accidentului lui Dan Condrea cu angajatele firmei de salubritate în activitate, Mihai Gâdea a comentat: "Domnilor polițiști, absolut cu tot respectul, doamnele pe care noi le vedem in imagini nu sunt pe carosabil. (...) Așa cum se poate vedea, doamnele respective se află pe câmp, cu măturile, cu fărașul și cu ce mai au la îndemână. Sunt pe câmp, strâng probe. Probele nu puteau fi ridicate în condițiile în care epava mașinii era încă la locul respectiv. Îmi pare rău ca situația este aceasta și cred că răspunsul domniilor voastre trebuie să fie un pic mai amănunțit, dacă acest lucru a corespuns procedurii și modului în care trebuie acționat acolo. (...) Este un comunicat care stârnește mai multe întrebări", a spus Mihai Gâdea, care a atras atenția și asupra răspunsului Poliției Ilfov privind prezența personalului firmei de pază private la locul accidentului.

"Sunt elemente micuțe în importanță, dar care ridică semne de întrebare", a adăugat Mihai Gâdea.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel