Urmărește emisiunea live


ZVON. Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit. Ce spune Mioara Roman

O postare pe Facebook a lui Marius Elisei, soțului Oanei Roman, a dat de gândit prietenilor celor doi.

Marius Elisei, sotul Oanei Roman, a postat un mesaj pe Facebook, în conditiile in care cu cateva ore in urma petrecusera la un restaurant de fite, impreuna, alaturi de prieteni apropiati, cu ocazia zilei de nastere a Oanei, potrivit wowbiz.ro

"Intr un final....asteptarea.a luat sfârșit.... Drumurile noastre ...sunt diferite.... O zi frumoasa.. Va doresc", a scris soțul Oanei Roman pe Facebook.

Oana Roman a reacționat, la rândul ei, pe Facebook:

"Astăzi, când m-am trezit, am aflat că s-a stârnit o adevărată isterie apropos de un mesaj de pe facebook al soţului meu. Aşa cum am spus înainte de Sărbători, NU MAI APAR LA NICI O EMISIUNE TV, DECÂT DACĂ AM UN PROIECT PROFESIONAL ÎN TELEVIZIUNE. În rest nu am nimic de spus legat de viaţa mea. Vă mulţumesc!", a scris Oana Roman.

[citeste si]

Mioara Roman a reacţionat după anunţul că Oana şi soțul acesteia s-ar fi despărţit.

"Eu nu am observat nimic. Am aflat din presă, dar eu personal nu ştiu nimic. A înnebunit toată lumea, nici nu mai ştiu ce să spun. Ultima oară i-am văzut acum două zile şi nu mi s-a părut nimic în neregulă. A venit Marius să îmi ia căţeluşul să îi facă un vaccin. Nu am ce să îi sfătuiesc, eu nu mă bag în viaţa nimănui. Tocmai pentru că au un copil împreună, sper să nu fie mare lucru", a declarat Mioara Roman pentru wowbiz.ro.

Contactat de Spynews.ro, Petre Roman a declarat. "Nu vreau să mă amestec în treburile lor. Nu mă întrebaţi asemenea lucruri".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel