ZODIILE și moartea. Cum se confruntă nativii cu doliul

Pexels
Pexels

Doliul este o perioadă care poate încerca puternic emoţiile noastre şi fiecare are propriul mod de a trece procesa durerea unei pierderi. Fiecare semn zodiacal se confruntă cu moartea în mod diferit.

Fiecare zodie se comportă în propriul fel atunci când vine vorba de doliu și moarte: 

Berbec (Cel mai curajos în fața morții)

Taur (Înfruntă moartea cu rezistență)

Gemeni (traumatizat de moarte)

Rac (Moartea îi poate face să se destrame)

Leu (Plânge morții)

Fecioară (Inconsolabilă)

Balanță (Ţine doliu îndelungat)

Scorpion (Se recuperează mai repede decât alții)

Săgetător (Îşi pune o față curajoasă)

Capricorn (Devastat de moarte)

Vărsător (Se deconectează de  ceilalţi)

Pești (se izolează pentru a plânge)

În fața morții, Berbecii sunt cei mai puternici, în timp ce Racii reacționează cu o cădere emoțională și o lungă perioadă de doliu. Unii oameni vor continua cu ușurință, în timp ce alții devin deprimați și se închid, pe baza trăsăturilor de caracter ale zodiei lor. Unii oameni experimentează resentimente și furie, în timp ce unii doresc să solicite ajutor cuiva sau chiar să ofere altora ajutor în situații dificile.

Când moare cineva la care ținem, lucrurile se dau peste cap pentru noi. Deşi este dificil, oamenii fac față morții într-o varietate de moduri.

Berbec

Chiar și atunci când se confruntă cu cel mai dureros aspect al vieții, moartea, Berbecul rămâne una dintre cele mai curajoase semne zodiacale.

Atunci când o persoană iubită moare, oricine s-a născut sub semnul Berbecului poate continua să vorbească despre ea des și să se confrunte cu moartea cât mai repede posibil. La început pot fi furioși și iritați, dar furia lor va trece rapid.

Berbecul este într-adevăr unul dintre cele mai pozitive semne ale zodiacului, dar are totuși un nivel foarte ridicat de anxietate. Moartea nu este acceptată în modul lor de a gândi, iar atunci când o persoană iubită moare, acestui nativ îi este imposibil să facă față.

Dacă Berbecul nu reușește să-și atenueze durerea și să se calmeze după ce a pierdut pe cineva, va experimenta o anxietate extremă.

Taur

În cele mai stresante condiții, oamenii Taur sunt de obicei foarte rezistenți și calmi. Ei vor încerca să consoleze pe oricine caută sprijin. Chiar dacă cei din jurul lor se prăbușesc, ei vor fi pilonul de sprijin.

Taurii au capacitatea de a rezista la orice le poate arunca viața cu har și calm, iar moartea nu este diferită.

Însă asta nu înseamnă că ei nu au nevoie de sprijin la rândul lor. Au nevoie de asigurare emoțională pe care doar cei apropiați le-o pot oferi. Îmbrățișările și cuvintele de încurajare sunt întotdeauna o necesitate în această perioadă.

Gemeni

Moartea are un efect profund asupra nativilor Gemeni, fie că este vorba despre o cunoştinţă, un prieten sau rudă, ori o persoană pe care nu au mai văzut-o de mult timp.

Gemenii au mai multe dificultăți în a procesa moartea la maturitate și, ca urmare, s-ar putea să nu-și revină bine după trauma pe termen lung. Este foarte normal ca un nativ Gemeni să experimenteze o traumă ca urmare a morții unei persoane dragi.

Pierderea necesită timp și distanță, ceea ce este incompatibil cu personalitatea Gemenilor. Moartea, pe de altă parte, este una dintre cele mai mari lecții ale Gemenilor.

Gemenii vor fi morocănoşi și predispuși la melancolie atunci când au de-a face cu moartea și durerea, chiar dacă vor să rămână optimiști și să continue să sărbătorească viața persoanei decedate.

Rac

Racii, fiind una dintre cele mai emoționante și sensibile semne astrologice, vor avea inima zdrobită și melancolică atunci când se confruntă cu moartea unei persoane dragi.

Ei pot deveni antisociali și se ascund acasă, încercând să scape cu orice preț de contactul cu ceilalți, dar când vor reuși să-și revină și să vorbească despre suferința lor, vor avea nevoie de sprijinul unui prieten sau al unui confident.

Racii vor avea nevoie de multă grijă pentru a trece peste această perioadă dificilă și vor avea nevoie să fie sprijiniți de prieteni și rude. Nostalgia şi revederea amintirilor din trecut le va permite să dea un sens absenței acelei persoane din viaţa lor.

Moartea unei persoane dragi afectează enorm oamenii născuți sub acest semn, iar pierderea unei persoane atât de apropiate de Rac îi face să simtă că întreaga lor viață s-a prăbușit.

Citește continuarea pe ASTROSENS

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel