EXCLUSIV  Zodiac februarie 2020. TREI ZODII vor avea probleme cu BANII. Nu vă faceți planuri!

Daniela Simulescu, astrolog DCNews / 31 ian 2020 / 16:59 Salveaza PDF Comentarii

Când ne gândim la februarie, ne gândim doar la dragoste și relația amoroasă (Sfântul Valentin sau Dragbetele), nu-i așa? În 2020, nu va fi cazul.

Și spun asta pentru că vor exista câteva aspecte care vor complica relația noastră cu... banii. Tranzitul lui Venus prin Berbec din 07 februarie până pe 03 martie va fi dinamitat de multiple careuri cu planetele din Capricorn. Asta presupune decizii pripite, fără logică sau făcute pentru a demonstra ceva. Și pe urmă, buzunarele și conturile vor avea de suferit.

Pești


Venus trece prin casa banilor făcuți din muncă proprie. Pe drum, va avea parte de multe "accidentări" și, bineînțeles, de pierderi. De aceea, cel mai bine ar fi să ai un mentor, o persoană care să te sfătuiască de fiecare dată când vrei să faci o cheltuială serioasă.

Fecioară


Pentru tine, Venus va tranzita casa banilor făcuți de partener sau împreună cu acesta. Chiar dacă nu te va impacta direct aventura plină de peripeții a lui Venus, tot vei avea de suferit. Cu siguranță, ai vrea să faci economii pentru o vacanță sau investiții imobiliare, dar bugetul comun va avea de suferit.

Săgetător


Tu ai deja stabilit planul de călătorii pe anul acesta! Încă din ianuarie. Și ai impresia că așa va rămâne. Din păcate, te vei trezi că mai ai de achitat câteva taxe în plus pentru o călătorie. Iar asta presupune să o amâni pe alta. Cei care au copiii vor avea mai multe cheltuieli de făcut pentru ei.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28