EXCLUSIV  Zina Dumitrescu a ținut secret, dar a măcinat-o. Marina Almășan: Atunci a căzut

Zina Dumitrescu a plecat astăzi la ceruri. Marina Almășan a dezvăluit care a fost momentul care a dărâmat-o pe celebra creatoare.

Zina Dumitrescu a murit, joi, după mai multe luni de suferință. Marina Almășan a vorbit, pentru DC News, despre durerea creatoarei pe care a ținut-o ascunsă în suflet și care i-a măcinat sănătatea în fiecare zi.

Citește și: Zina Dumitrescu a murit. Botezatu, în lacrimi, la TV

"Ea a stat într-un azil bun și s-a bucurat de atenție. Părerea mea este că Zina a căzut în momentul în care s-a trezit singură. Singurătatea este cea mai greu de dus boală a sufletului. Zina, după ce a stat o viață întreagă în lumina reflectoarelor și înconjurată de oameni care i-au zâmbit și care au complimetat-o, s-a trezit deodată singură, fără băiatul el care era singura ei rază de soare în viață, fără soțul ei care murise. În concluzie, singurătatea asta a măcinat-o și practic viața ei nu a mai avut miză. Pentru cine să trăiască? Zina era o persoană foarte optimistă. Eu când m-am întâlnit cu ea, deși se vedea clar că nu este așa, ea mereu spunea Sunt ok, abia aștept să mai fac o prezentare de modă, abia aștept să mă repun pe picioare și să reîncep activitatea. Era o discrepanță între ce spunea ea și ceea ce era cu adevărat în sufletul ei", a declarat Marina Almășan.

Citește și: Zina Dumitrescu a murit

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel