X Factor dă lovitura cu noua vedetă din juriu

Antena 1 a lansat bomba pentru noul sezon de la X Factor. Carla's Dreams, una dintre cele mai controversate vedete din show-bizz se va alătura juraților, respectiv Deliei, lui Ştefan şi lui Horia.

„Pornesc la drum în acest proiect fãrã sã îmi setez anumite aşteptãri, vreau sã fiu surprins şi sunt convins cã aşa va fi. Nu mi-am planificat nimic, nu am niciun plan de acţiune, încerc sã fiu foarte deschis, dar în acelaşi timp sã rãmân eu şi sã reprezint cu demnitate proiectul din care fac parte. Am urmãrit sezoanele trecute, cumva e greu sã eviţi emisiunea şi am descoperit aici oameni care au demonstrat cã acest show te poate aduce în atenţia publicului pe merit. Nu ştiu sã spun acum cel fel de jurat voi fi, ci doar cã voi încerca sã fiu cât mai onest!", a declarat Carla's Dreams pentru wowbiz.ro.

Şi în acest sezon, diva Delia porneşte cu un vizibil avantaj – este singura care cunoaşte adevãrata identitate a noului jurat, între cei doi existând numeroase colaborãri: „Am cântat de atâtea ori şi am petrecut atâtea ore împreunã, încât a fost inevitabil!", a povestit Delia, mai ales cã în jurul identitãţii noului jurat s-au vehiculat și se vehiculează încă o mulţime de ipoteze.

[citeste si]

Ștefan Bănică știe exact ce așteptări are de la noul sezon: "Sper sã fie interesant și sã se transforme într-o nouã provocare, sã descopãr concurenţi talentaţi, care au ceva de spus. Şi sper sã am aceeaşi mânã bunã pe care am avut-o pentru concurenţii mei din ultimii doi ani: Nicoleta Nucã, Alexandra Crişan, Xenia Chitoroagă şi câştigãtorul din 2015, Florin Rãduţã".

Pentru Horia Brenciu, lucrurile sunt clare: „Orice experienţã de televiziune care îi are ca protagonişti pe Delia sau Bãnicã este clar de urmãrit! Dacã mai adaugi şi surprizele generate de concurenţii de toate vârstele, sexele şi naţiile, atunci pot sã spun cã aştept acest sezon precum...cafeaua de dimineaţã! De obicei, eu beau cafeaua cu miere. Pãstrând asocierea, nu ştiu cine va aduce mierea la emisiune, dar ştiu precis cine e ursu' din poveste!", a povestit juratul pentru sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel