X Factor: Concurenta care a făcut publicul să plângă

X Factor a continuat și duminică cu o nouă ediție care a adus în fața juriului concurenți unul și unul.

De departe, una dintre cele mai bune participante la concursul difuzat pe Antena 1 a fost Iulia Iepure, o adolescentă în vârstă de 17 ani. A venit la București tocmai din Satu Maru cu o singură dorință – să obțina trei de ”DA”, lucru care s-a dovedit a fi floare la ureche pentru Iulia Iepure.

A ales să cânte piesa ” Girl on fire” a Aliciei Keys și, datorită prestației excepționale, a făcut publicul să plângă de emoție. Membrii juriului de la X Factor au fost și ei impresionați de concurenta de doar 17 ani. Delia a pupat-o cu foc pentru a o ajuta să treacă peste emoțiile care o copleșiseră.

”A fost un alt fel de interpretare a melodiei Aliciei Keys. Am vrut să o încurajez pentru că am văzut că este speriată. Răspunsul meu este DA!”, i-a spus Delia. ”Iepure, și votul meu este DA!”, a adăugat Cheloo. ”M-ai convins că ai o sensibilitate formidabilă. În tine zace o artistă și avem nevoie de tine anul acesta la X Factor. Ai trei de DA!”, i-a zis si Dan Bittman. Concurența va merge mai departe în competiția difuzată la Antena 1.

VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel