X Factor Bootcamp. Raisa Bordea sparge gheața. Delia: Vrei să iei loc pe scaun și să fii înlocuită?

X Factor Bootcamp. Grupa mixtă a Deliei, formată din concurenți de peste 24 de ani, a intrat în Bootcamp. Raisa Bordea a spart gheața pentru un loc pe scaun. În această seară, a interpretat piesa "Runnin", de la Naughty Boy.

X Factor Bootcamp. Raisa Bordea este din Focșani, mama a doi copii și a spus că vine la X Factor pentru a-i face o surpriză mamei sale. În etapa audițiilor, aceasta a interpretat piesa "Creep" într-un mod extrem de emoționant.

X Factor Bootcamp. "Eu am așteptat acest moment în care cineva va pătrunde atât de adânc în sufletele noastre. Și mă bucur că de data asta a fost o femeie, o mamă, o soție. Bravo!", a lăudat-o atunci Carla's Dreams.

Și Raisa i-a impresionat și de această dată, fiind prima din grupa Deliei care a spart gheața Bootcamp-ului:

X Factor Bootcamp. "Eu cred că un lucrător comercial ca tine trebuie să ia un scaun", a spus Horia Brenciu

X Factor Bootcamp. "Mie mi-ai plăcut, de când te-am văzut, şi poţi fi o poveste frumoasă la X Factor. Cânţi bine. Nu ştiu dacă această piesă a fost bine aleasă, dar eşti o concurentă cu reale şanse să iei loc pe scaun", a mărturisit Ştefan Bănica.

X Factor Bootcamp. "Mi s-a cerut să fiu sincer: ţi-a fost frică de piesă. Nu te-am văzut să te arunci pe ea aşa cum m-am aşteptat", a spus Carla's Dreams.

X Factor Bootcamp. "Se ridică la nivelul de Bootcamp, dar se simte diferenţa dintre un concurent neamator şi amator. Nu este numai despre voce. Mi-a plăcut. Ai dus-o bine, cât ai putut. Ti-ar plăcea să iei loc pe scaun și apoi să fii înlocuită? Poți să duci chestia asta, da? Ok, ia loc", a fost reacția Deliei.

Citește și: X Factor Bootcamp. Charles, americanul Deliei: Cred că ar trebui să...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel