William și Harry, schimb de replici la TV. Momentul care l-a RUȘINAT pe Harry: Suntem frați, nu iubiți!

Foto: Instagram @dukeandduchessofcambridge / @sussexroyal
Foto: Instagram @dukeandduchessofcambridge / @sussexroyal

Prinții William și Harry și-au aruncat cuvinte urâte. Momentul în care au avut un schimb de replici, la TV.

Tensiunile dintre Prințul Harry și Prințul William sunt din ce în ce mai pronunțate, odată cu renunțarea Ducilor de Sussex la statutul de membri seniori ai Casei Regale a Marii Britanii. 

De atunci, au apărut o mulțime de declarații, de acuzații, de zvonuri și certuri. 

Mai mult, chiar Prințul Harry a fost cel care a recunoscut, în interviul cu Oprah Winfrey, că între el și fratele său, Prințul William, dar și Prințul Charles, tatăl său, lucrurile nu stau tocmai bine. 

De-a lungul timpului, după mutarea Ducilor de Sussex în SUA, presa britanică a lansat mai multe dezvăluiri, dar ultimele dintre ele arată că pe axa formată din Regina Elisabeta, Prinţul William și Kate Middleton, au existat destule nemulţumiri.

William și Harry, schimb de replici

Ei bine, diferențele dintre cei doi frați sunt mari, iar schimburile de replici și opiniile contradictorii au existat încă din copilărie.

În urmă cu aproape 10 ani, cei doi frați au oferit un interviu pentru BBC în care au vorbit despre relația lor și au avut un schimb de replici.

La acel moment, Harry și William locuiau împreună pe durata antrenamentelor de zbor de la RAF Shawbury, unde se pregăteau să obțină licențe din partea Școlii de zbor pentru elicoptere de apărare. 

Prințul William a spus că fratele său, Prințul Harry, "sforăie foarte mult" și că "îl ținea treaz toată noaptea". Mai mult, fiul cel mare al Prințului Charles părea la acea vreme revoltat de comportamentul lui Harry și nu s-a sfiit să-i ia apărarea în fața publicului. 

Ducele de Cambridge a mai spus jurnaliștilor că s-a înțeles bine, în general, cu Harry, deși nu își respecta până la capăt sarcinile de fiecare dată, făcând glume despre dezordinea fratelui său.

"A fost prima și ultima dată când vom locui împreună, vă asigur de asta (...)

Ținând cont de faptul că eu gătesc, îl hrănesc în fiecare zi, cred că s-a descurcat foarte bine. Harry spală vasele, dar apoi lasă cea mai mare parte în chiuvetă, iar eu mă întorc dimineața și trebuie să le spăl. Fac totuși destul de multă curățenie după el", a spus William atunci.

Prințul Harry s-a rușinat instant și a făcut și el glume pe seama fratelui său, despre care a spus că ar fi putut să ofere o impresie greșită publicului.

"Minciuni! Oh, Doamne, acum vor crede că împărțim patul. Suntem frați, nu iubiți!", a spus imediat Prințul Harry, citează evz.ro

De ce Harry și William se vor URÎ toată viața. Motivele, dezvăluite acum

Cu toate acestea, în ciuda supărărilor Prințului William, adevărul ar fi altul.

Potrivit jurnaliştilor britanici, Harry "nu i-a iertat niciodată lui William că s-a îndoit la început de relația cu Meghan".  

"Mi-am amintit că mi s-a spus că William a avut o conversație cu Harry în jurul datei fixate pentru logodnă; tocmai i-a spus foarte clar că Harry nu trebuia să se grăbească şi să-l anunțe că el și Meghan au avut tot timpul din lume.

Harry bănuise întotdeauna că de la bun început William nu a susţinut complet relația. Aceasta a fost rădăcina problemelor. Atunci au fost semănate acele semințe de nemulțumire și știi, Harry nu şi-a iertat niciodată fratele pentru asta", a declarat Katie Nicholl, corespondent regal la Vanity Fair, potrivit express.co.uk. 

Prințul William a numit-o pe Meghan "femeie nenorocită"

La înmormântarea Prințului Philip, se pare că Prințul William a avut o ieșire nervoasă și într-un cerc restrâns de prieteni ar fi numit-o pe Meghan Markle "femeie nenorocită", citează Page Six. 

Se pare că răbufnirea Ducelui de Cambridge ar veni din modul în care soția Prințului Harry s-a comportat cu personalul de la Palat. 

"Uită-te la felul în care femeia asta nenorocită s-a purtat cu staff-ul meu. Fără milă!", ar fi spus Prințul William.  

William și Harry s-au revăzut după un an la înmormântarea bunicului lor, iar după funeralii, cei doi au avut o discuție de două ore la Castelul Windsor. Potrivit Daily Mail, cei doi frați s-au certat în spatele ușilor închise. 

"Au sărit unul la gâtul altuia. Furia şi nemulţumirea dintre cei doi fraţi a crescut incredibil de mult. Prea multe cuvinte dure şi vătămătoare au fost spuse", a declarat un apropiat al Casei Regale Britanice potrivit Daily Mail. 

Prințul William l-a JIGNIT pe Harry

Printre multe alte detalii, s-a aflat și că Prințul William l-a jignit grav pe fratele său și i-a adresat cinci cuvinte care l-au rănit enorm. 

Autorii Omid Scobie și Carolyn Durand au scos totul la iveală și au spus că totul s-ar fi întâmplat când Harry l-a anunțat pe William că s-a logodit, iar Ducele de Cambridge și Kate Middleton au pus la îndoială alegerea sentimentală a fratelui său.

Astfel, în noiembrie 2017, Prințul William i-a spus Prințului Harry următoarele 5 cuvinte: "Tu ești sigur despre asta?".

Îndrăgostit până peste cap, Prințul Harry a interpretat acea întrebare ca pe o jignire și din acel moment relația celor doi a început să se răcească din ce în ce mai mult.

Harry a cedat nervos după vorbele lui William

O sursă a jurnaliștilor de la The Sun a dezvăluit că Harry "a luat-o razna" după acea întrebare a fratelui său.

Ulterior, s-a confirmat că între ei survenise ruptura. Ducele de Sussex a fost cel care a recunoscut într-un interviu acordat prietenului și prezentatorului de știri de la ITV, Tom Bradby, arată evz.ro.

"O parte din acest rol și o parte a acestei datorii și a acestei familii, fiind sub presiunea pe care o are, inevitabil, știi, se întâmplă lucruri. Dar uite, suntem frați, vom fi mereu frați.

Și cu siguranță suntem pe căi diferite în acest moment, dar voi fi mereu acolo pentru el, deoarece știu că va fi mereu acolo pentru mine. Nu ne vedem la fel de mult ca înainte, pentru că suntem atât de ocupați, dar știi, îl iubesc foarte mult. Majoritatea acestor lucruri (n.r. apărute în presă) sunt create din nimic, dar știi, ca frați, știi, avem zile bune, avem zile rele", declarat Prințul Harry.

Mai mult, jurnaliștii britanici au aflat că William și Kate Middleton "nu au făcut-o pe Meghan să se simtă binevenită" încă de la mutarea în Marea Britanie.

"Trebuie să rețineți că Harry și Kate au fost întotdeauna foarte apropiați. Nu a fost o rivalitate între frați, ci mai mult o senzație că vor concura pentru cine va avea întâietate în rezolvarea diferitelor probleme", au mai indicat sursele tabloidelor britanice, conform dailystar.co.uk.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel