Voiculescu, nouă carte: Este interzis accesul câtorva categorii

Rodica Mitu / 15 noi 2018 / 18:17 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Dan Voiculescu a lansat cartea „Doctrina Secolului XXII - Ce va urma după Capitalism?".

„Într-o vreme în care apar valize unde nu te-aștepți și în sufragerii se pun la cale tot felul de afaceri dubioase, am decis să deschid și eu, azi, ușile sufrageriei. Am făcut-o tot pentru a pune la cale ceva: o lansare de carte!”, și-a început astfel Dan Voiculescu mesajul publicat pe blog.

„La Târgul de Carte Gaudeamus, Asociația scriitorilor de carte de specialitate a găzduit această inedită „sufragerie a lui Voiculescu", în care am lansat cartea mea cu numărul 36, „Doctrina secolului XXII – Ce va urma după capitalism". Cartea poate fi găsită, începând de azi, în librării și la standul Editurii Rao. Am intrat într-o sufragerie în care, după cum veți vedea, este interzis accesul câtorva categorii, foarte puține, de oameni. Experiențele dureroase, pe care le-am trăit cu toții în acești 12-13 ani, dureroase pentru mulți dintre noi, m-au făcut să refuz accesul în acest spațiu de discuție celor care fac parte din aceste categorii”, și-a continuat mesajul Voiculescu, adăugând: „În sufrageria mea nu îi veți găsi nici pe Maior, nici pe Coldea, nici pe Kovesi, nici pe Pahonțu, nici pe toți trepădușii pe care i-ați găsit în diverse alte sufragerii și care, din păcate, încă mai caută câte o clanță pe care să o apese pentru a se face utili sistemului.

Au fost, însă, prezenți în Sufrageria lui Voiculescu: scriitorul Nicolae Iliescu, av. Dan Chitic, av. Daniel Ionașcu și prof. Aurelian Băluță, care a găzduit această lansare. Alături ne-au fost mulți prieteni, cărora le mulțumesc, așa cum mulțumesc și profesorului Adrian Paul Iliescu care a făcut posibilă prezentarea ideilor mele intr-o abordare originală, rezultată dintr-un dialog provocator, editurii Rao și, nu în ultimul rând, familiei, care mi-a fost mereu alături”.

 

VEZI ȘI: EXCLUSIV Să proiectăm viitorul pornind de la realităţi! Recenzie la cartea "Doctrina secolului XXII. Ce va urma după capitalism?"Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26