Vocea României: Smiley, iritat de alegerea lui Tudor Chirilă: Contează vocea, nu frumusețea

Duelul Evelina Vîrlan-Adrian Corlaciu, de la Vocea României, a stârnit foarte multe controverse în rândul juraților. După ce Tudor Chirilă a ales ca Evelina să meargă mai departe, Smiley nu a fost de acord cu decizia acestuia și a reacționat.

Deși Evelina Vîrlan a fost o apariție de senzație în acest duel, concurenta nu a reușit să îl impresioneze pe Smiley, preferatul acestuia fiind Adrian.

(w670)

"În acest concurs contează vocea, nu frumusețea. Iar vocea ei nu este pe măsura frumuseții ei.", a comentat Smiley după ce Tudor Chirilă a ales-o pe Evelina Vîrlan.

Juratul Smiley a fost felicitat de fani pentru reacția pe care a avut-o în timpul emisiunii. "Bravo Smiley. Normal că trebuie să apreciem vocea, dar din păcate multe "domnișoare" vin doar să se etaleze. Cred că cu această ținută concurenta a uitat ce promovează acest show sau efectiv a greșit emisiunea. Era mai potrivită la o emisiune difuzată după ora 24.", este comentariul pe care l-a postat un telespectator al emisiunii pe pagina de Facebook Vocea României.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel