Vocea Romaniei: Sara Chiavegato a întors toate scaunele - video

Scutaru Cristina / 08 sep 2018 / 20:30 Salveaza PDF Comentarii
VOCEA ROMANIEI
Descriere foto: VOCEA ROMANIEI

Sara Chiavegato este o tânără extrem de ambițioasă care nu are decât un singur gând: să-și facă familia mândră!

Sara Chiavegato a venit din Italia direct la Vocea României. Tânăra i-a făcut pe toți antrenorii să-și întoarcă scaunele! Vocea ei a fost impresionantă. Unul dintre hit-urile lui Beyonce a răsunat pe scena Vocea Romaniei. Sara Chiavegato a ales piesa "Crazy In Love".

”Ce chef de dans mi-ai dat!”, a zis Andra.

”Ai o voce foare ofertantă, o voce de la care și eu aș avea ce să învăț”, a spus Irina Rimes.

”Ești un adevărat talent!”, a mai spus Andra.

Sara Chiavegato a ales să meargă mai departe, la Vocea României, cu Andra.

 

Componenţa juriului a fost modificată, dar antrenorii au aceeaşi dorinţă de a-şi vedea elevii în marea finală. Loredana Groza a părăsit scaunul de jurat după şapte sezoane în care nu a reuşit să câştige premiul cel mare alături de cei aflaţi în echipa sa. Adi Despot, care a fost antrenor în sezonul şapte, a renunţat la acest rol, deoarece a dorit să se dedice proiectelor muzicale.

Tudor Chirilă, Irina, Andra și Smiley sunt gata să înceapă lupta și apelează la toate armele pentru a aduce în echipele lor cele mai bune voci.

Regulamentul a suferit modificări în anul 2017, iar în cea de-a doua etapă a competiţiei, cea a confruntărilor, antrenorii vor avea ocazia să apeleze la un truc care le va permite să fure elevii colegilor. Dacă în urma unui duel, un antrenor salvează un concurent eliminat dintr-o altă echipă, acesta îşi poate schimba decizia şi este liber să-l înlocuiască în orice moment. Antrenorii pot face acest lucru de câte ori doresc în etapa confruntărilor, atunci când găsesc în competiţie o voce care merită salvată şi care îşi poate găsi locul în echipă. La finalul acestei etape va exista un singur concurent salvat în fiecare echipă.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26