Vocea Romaniei: Romanita Fricosu: Nu sunt perfectă... video

Scutaru Cristina / 08 sep 2018 / 21:37 Salveaza PDF Comentarii
ROMANITA FRICOSU
Descriere foto: ROMANITA FRICOSU

Romanița Fricosu locuiește la Paris. Are 31 de ani și are o mulțime de planuri. Este hotărâtă să își îndeplinească toate dorințele, motiv pentru care a ales să vină la Vocea României.

Romanița Fricosu a întors două scaune, Smiley și Tudor Chirilă fiind impresionați de vocea ei. Tânăra a ales să cânte melodia ”Nu sunt perfectă” a Elenei Cârstea.

Romanița Fricosu l-a ales pe Tudor Chirilă drept antrenor la Vocea României

Noi reguli

Componenţa juriului a fost modificată, dar antrenorii au aceeaşi dorinţă de a-şi vedea elevii în marea finală. Loredana Groza a părăsit scaunul de jurat după şapte sezoane în care nu a reuşit să câştige premiul cel mare alături de cei aflaţi în echipa sa. Adi Despot, care a fost antrenor în sezonul şapte, a renunţat la acest rol, deoarece a dorit să se dedice proiectelor muzicale.

Tudor Chirilă, Irina, Andra și Smiley sunt gata să înceapă lupta și apelează la toate armele pentru a aduce în echipele lor cele mai bune voci.

Regulamentul a suferit modificări în anul 2017, iar în cea de-a doua etapă a competiţiei, cea a confruntărilor, antrenorii vor avea ocazia să apeleze la un truc care le va permite să fure elevii colegilor. Dacă în urma unui duel, un antrenor salvează un concurent eliminat dintr-o altă echipă, acesta îşi poate schimba decizia şi este liber să-l înlocuiască în orice moment. Antrenorii pot face acest lucru de câte ori doresc în etapa confruntărilor, atunci când găsesc în competiţie o voce care merită salvată şi care îşi poate găsi locul în echipă. La finalul acestei etape va exista un singur concurent salvat în fiecare echipă.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23