Vocea Romaniei: Pop Maria, bucuria de a cânta. Chirilă, impresionat - video

Scutaru Cristina / 08 sep 2018 / 20:12 Salveaza PDF Comentarii
Vocea României
Descriere foto: Vocea României

Vocea Romaniei: Pop Maria este de lângă Baia Mare, are 22 ani, și a absolvit Facultatea de Fizică din Cluj. Îi plac numerele, dar îi place și să cânte.

Vocea Romaniei: Pop Maria nu a cântat niciodată în fața unui public, ci doar la karaoke, dar acest lucru nu s-a văzut pe scena de la Vocea României. Prestația ei a fost una de adevărata vedetă. Pop Maria are o voce fantastică!

Vocea Romaniei: Maria Pop a intepretat cunoscuta piesă "Mama Do" a cântăreței Pixie Lott.

Vocea Romaniei: Tudor Chirilă a fost primul care a întors scaunul, urmat de Irina Rimes.

Vocea Romaniei: ”Mi se pare că ești dintre puținii concurenți care au cântat foarte mult din bucuria de a cânta. Cred că este un avantaj dacă vei rămâne așa în concurs. Mi-ar plăcea să vii în echipa mea! Ești bucuria de a cânta”, a spus Tudor Chirilă.

Vocea Romaniei: Pop Maria a ales să meargă mai departe cu Tudor Chirilă!

 

Componenţa juriului a fost modificată, dar antrenorii au aceeaşi dorinţă de a-şi vedea elevii în marea finală. Loredana Groza a părăsit scaunul de jurat după şapte sezoane în care nu a reuşit să câştige premiul cel mare alături de cei aflaţi în echipa sa. Adi Despot, care a fost antrenor în sezonul şapte, a renunţat la acest rol, deoarece a dorit să se dedice proiectelor muzicale.

Tudor Chirilă, Irina, Andra și Smiley sunt gata să înceapă lupta și apelează la toate armele pentru a aduce în echipele lor cele mai bune voci.

Regulamentul a suferit modificări în anul 2017, iar în cea de-a doua etapă a competiţiei, cea a confruntărilor, antrenorii vor avea ocazia să apeleze la un truc care le va permite să fure elevii colegilor. Dacă în urma unui duel, un antrenor salvează un concurent eliminat dintr-o altă echipă, acesta îşi poate schimba decizia şi este liber să-l înlocuiască în orice moment. Antrenorii pot face acest lucru de câte ori doresc în etapa confruntărilor, atunci când găsesc în competiţie o voce care merită salvată şi care îşi poate găsi locul în echipă. La finalul acestei etape va exista un singur concurent salvat în fiecare echipă.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25