Vocea Romaniei. Lina Sanden, o suedeză care poartă la gât harta țării noastre

[] []

08 sep 2018 / 21:24
Salveaza PDF Comentarii
Vocea Romaniei
Descriere foto: Vocea Romaniei

Lina Sanden este din Suedia și lucrează ca ghid turistic în România. A venit la Vocea României să impresioneze o țară întreagă și credem că a reușit.

Lina Sanden, suedeza care poartă la gât harta țării noastre, i-a făcut pe Smiley și Tudor Chirilă să-și întoarcă scaunele. Ea l-a ales ca antrenor pe Smiley.

Lina Sanden s-a îndrăgostit de România după ce a petrecut o vacanţă în Transilvania. Îşi aseamănă relaţia cu România cu cea a Reginei Maria care a avut o atitudine protectoare faţă de ţara noastră.

 

Noi reguli

Componenţa juriului a fost modificată, dar antrenorii au aceeaşi dorinţă de a-şi vedea elevii în marea finală. Loredana Groza a părăsit scaunul de jurat după şapte sezoane în care nu a reuşit să câştige premiul cel mare alături de cei aflaţi în echipa sa. Adi Despot, care a fost antrenor în sezonul şapte, a renunţat la acest rol, deoarece a dorit să se dedice proiectelor muzicale.

Tudor Chirilă, Irina, Andra și Smiley sunt gata să înceapă lupta și apelează la toate armele pentru a aduce în echipele lor cele mai bune voci.

Regulamentul a suferit modificări în anul 2017, iar în cea de-a doua etapă a competiţiei, cea a confruntărilor, antrenorii vor avea ocazia să apeleze la un truc care le va permite să fure elevii colegilor. Dacă în urma unui duel, un antrenor salvează un concurent eliminat dintr-o altă echipă, acesta îşi poate schimba decizia şi este liber să-l înlocuiască în orice moment. Antrenorii pot face acest lucru de câte ori doresc în etapa confruntărilor, atunci când găsesc în competiţie o voce care merită salvată şi care îşi poate găsi locul în echipă. La finalul acestei etape va exista un singur concurent salvat în fiecare echipă.


Te-ar putea interesa

Concurs ReferendumIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26