Vocea Romaniei: Claudia Popină din Buzău, o surpriză la Pro TV

Scutaru Cristina / 08 sep 2018 / 21:08 Salveaza PDF Comentarii
Claudia Popină
Descriere foto: Claudia Popină

Claudia Popină a fost surpriza serii la Vocea României! A ridicat sala în picioare.

Claudia Popină este din Buzău. A întors două scaune: Andra și Tudor Chirilă au fost impresionați de tânăra în vârstă de 28 de ani.

Are o voce puternică. "Don't be so hard on your self", piesa lui Jess Glynne, a fost interpretată cu succes de Claudia Popină!

Tânăra din Buzău a ales să meargă mai departe cu Andra.

Componenţa juriului a fost modificată, dar antrenorii au aceeaşi dorinţă de a-şi vedea elevii în marea finală. Loredana Groza a părăsit scaunul de jurat după şapte sezoane în care nu a reuşit să câştige premiul cel mare alături de cei aflaţi în echipa sa. Adi Despot, care a fost antrenor în sezonul şapte, a renunţat la acest rol, deoarece a dorit să se dedice proiectelor muzicale.

Tudor Chirilă, Irina, Andra și Smiley sunt gata să înceapă lupta și apelează la toate armele pentru a aduce în echipele lor cele mai bune voci.

Regulamentul a suferit modificări în anul 2017, iar în cea de-a doua etapă a competiţiei, cea a confruntărilor, antrenorii vor avea ocazia să apeleze la un truc care le va permite să fure elevii colegilor. Dacă în urma unui duel, un antrenor salvează un concurent eliminat dintr-o altă echipă, acesta îşi poate schimba decizia şi este liber să-l înlocuiască în orice moment. Antrenorii pot face acest lucru de câte ori doresc în etapa confruntărilor, atunci când găsesc în competiţie o voce care merită salvată şi care îşi poate găsi locul în echipă. La finalul acestei etape va exista un singur concurent salvat în fiecare echipă.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27