Vocea Romaniei - Bradoschi Lăcrămioara. Irina Rimes, gest fabulos - video

VOCEA ROMANIEI
VOCEA ROMANIEI

Bradoschi Lăcrămioara, din Ploiești, este o tânără actriță care a venit la Vocea României de la Pro TV.

Până la 29 de ani, Bradoschi Lăcrămioara a jucat cam toate prințesele posibile și imposibile. Cât despre muzică, trebuie să știți următorul lucru: cântă de când era mică. ”Muzica o am undeva în interiorul meu. Nu am putut niciodată să renunț la ea, deși am vrut. Am avut destule opreliști și am zis că poate ar fi mai bine să o las deoparte. Mi se spunea că nu sunt talentată, ceea ce m-a făcut să îmi pierd încrederea în mine. Vocea României este o obsesie pentru mine. Este a șaptea oară când particip. Am emoții de crăp. Este o presiune foarte mare pe umerii mei. Am numai gânduri negre în cap”, a mărturisit Bradoschi Lăcrămioara.

Moment special la Vocea României cu Irina Rimes

Bradoschi Lăcrămioara a oferit un moment extrem de emoționant. Cu o voce superbă, Lăcrămioara Bradoschi a interpretat cunoscuta piesă "Don't you remeber" a lui Adele.

Irina Rimes a întors scaunul și a zis că este magic ce se întâmplă la Vocea României. A fost atât de impresionată de Bradoschi Lăcrămioara încât a urcat pe scenă cu ea și au început să cânte împreună. Exemplul Irinei Rimes a fost urmat și de ceilalți antrenori. Alături de Bradoschi Lăcrămioara, ei au cântat câteva versuri.

”Sunt fără cuvinte. Piesa aceasta, pentru mine, este ca un Dumnezeu. Pe melodia aceasta am trăit foarte multe. Când am auzit primele acorduri mi-a venit să plâng. Mă bucur că ai ales această piesă”, a zis Irina Rimes.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel