Vocea României: Bogdan Ioan. Smiley: ”Nu am mai auzit așa ceva! Sunt șocat!”

Bogdan Ioan l-a adus pe Michael Jackson pe scena de la Vocea României! Ne-a oferit un moment fabulos, iar jurații au rămas fără cuvinte. Toți s-au întors în favoarea lui Bogdan Ioan!

Bogdan Ioan are 28 de ani, este din Constanța și are talent cu carul! Vocea lui ne-a făcut să vibrăm.

”E incredibil ce ai făcut cu noi!”, a zis Andra.

”Senzație! Nu am mai auzit așa ceva la Vocea României. Sunt șocat! Mi-ar plăcea să am ocazia să lucrez cu tine. Vocea ta te va duce departe. M-ai lăsat fără cuvinte. Nu am auzit pe nimeni să cânte așa ca Michael Jackson. Sunt de opt sezoane la Vocea României, dar nu am mai auzit așa ceva!”, a spus Smiley.

Tudor Chirilă și-a amintit că prin anii '90 a fost la concertul lui Michael Jackson care a avut loc în România. ”Mi-ai amintit de acel moment. Mi-ai dat aceleași emoții pe care mi le-a dat Michael Jackson în 1992”, a zis artistul.

(w670) Vocea Roma

”Nu am crezut că se va naște un om care să cânte așa. Pe Michael Jackson... unii spun că nu îl egalează nimeni, dar tu ai cântat ca el. Ai cântat impecabil, fă-mă fericită și vino în echipa mea. Eu nu am fost la concertul lui Michael Jackson din 1992. Nu am avut această șansă. Eram în Câmpia Turzii, nu aveam bani de București, dar cu tine aici, pe scenă, pot simți ce a simțit Tudor Chirilă atunci când l-a văzut pe Michael Jackson”, a mai spus Andra.

Smiley a intervenit și a zis că este primiul concurent la care își dorește să mai audă o dată audiția, moment în care toată lumea a aplaudat. ”Mi-a plăcut atât de mult încât vreau să mai aud o dată doar pentru plăcerea mea personală!”, a declarat juratul.

Bogdan Ioan și-a ascultat instinctul și a ales să meargă mai departe, la Vocea României, cu Smiley!

”Mă doare sufletul că nu m-ai ales pe mine!”, a fost reacția Andrei care a spus că se bucură enorm că l-a cunoscut la Vocea României.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel