Vocea Romaniei: Antinia Simion, moment fabulos pe scenă - video

Scutaru Cristina / 08 sep 2018 / 20:56 Salveaza PDF Comentarii
Antinia Simion
Antinia Simion

Vocea Romaniei: Antinia Simion aduce zâmbete prin simpla ei apariție. A venit la Vocea României pentru a arăta că dincolo de zâmbet este mult talent.

Antinia Simion este, în prezent, studentă la Facultatea de Medicină și Farmacie din Oradea, la secția Medicină Dentară. Ea a participat în anul 2015, la X Factor. A câștigat trofeul Steaua Carpaților, la Brașov. De asemenea, a mai câștigat Trofeul Vocile Cetății, Voices, Mini Megastar și cel al Festivalului Internaţional „Golden Leaf" din Estonia.

Antinia Simion a avut o interpretare de excepție. A cântat piesa "Ex's & Oh's" a Ellei King. Irina Rimes și Andra s-au arătat de-a dreptul încântate și și-au întors scaunele.

”Foarte frumos ai cântat! Aș face orice să vii la mine în echipă”, a zis Andra.

În cele din urmă, Antinia Simion a ales: va merge mai departe cu Irina Rimes!

Componenţa juriului a fost modificată, dar antrenorii au aceeaşi dorinţă de a-şi vedea elevii în marea finală. Loredana Groza a părăsit scaunul de jurat după şapte sezoane în care nu a reuşit să câştige premiul cel mare alături de cei aflaţi în echipa sa. Adi Despot, care a fost antrenor în sezonul şapte, a renunţat la acest rol, deoarece a dorit să se dedice proiectelor muzicale.

Tudor Chirilă, Irina, Andra și Smiley sunt gata să înceapă lupta și apelează la toate armele pentru a aduce în echipele lor cele mai bune voci.

Regulamentul a suferit modificări în anul 2017, iar în cea de-a doua etapă a competiţiei, cea a confruntărilor, antrenorii vor avea ocazia să apeleze la un truc care le va permite să fure elevii colegilor. Dacă în urma unui duel, un antrenor salvează un concurent eliminat dintr-o altă echipă, acesta îşi poate schimba decizia şi este liber să-l înlocuiască în orice moment. Antrenorii pot face acest lucru de câte ori doresc în etapa confruntărilor, atunci când găsesc în competiţie o voce care merită salvată şi care îşi poate găsi locul în echipă. La finalul acestei etape va exista un singur concurent salvat în fiecare echipă.


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25