Vlăduța Lupău, atac la TVR și la colegii de breaslă: Am fost marginalizată! Nu mă mai interesează nimic, sunt cea mai aplaudată

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Vlăduța Lupău a făcut câteva declarații neașteptate legate de cariera sa și transmis un mesaj subtil către TVR.

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai celebre cântărețe de muzică populară și de petrecere și nu există nuntă sau zi de naștere unde melodiile ei să nu răsune.

Cântăreața a spus că s-a simțit marginalizată după ce a renunțat să mai cânte doar muzică populară specifică zonei din care provine, fiind originară din județul Sălaj, pentru că i s-a părut mai limitată.

Într-un dialog cu Adriana Bahmuțeanu. Vlăduța Lupău a spus că TVR i-ar fi întors spatele de când s-a apucat de muzica de petrecere. Până să abordeze un alt stil muzical, artista era invitată mai des la emisiunile de la postul național, fiind prezentată drept una din marile voci ale folclorului românesc din tânăra generație.

"Am fost marginalizată"

"Mi-am auzit multe. Am fost marginalizată de multe ori. N-aș vrea să deranjez pe cineva, dar Televiziunea Română a fost, cum să zic, m-a ajutat foarte mult la începutul meu, însă văzând că am luat-o și pe drumul acesta, cu muzica de petrecere, n-am mai fost invitată. Nu mai fac parte din categoria folcloriștilor.

Dacă sunt invitată la un concert, să zic în piața mare dintr-un oraș, cu alți colegi de generația mea, folcloriști, cu toată modestia, pot să spun că eu sunt cea mai aplaudată. Mă cunoaște mult mai multă lume, dar pentru că m-a auzit cântând și muzică de petrecere. Așa am luat-o și pe drumul ăsta. Nu mai sufăr că am fost sau sunt marginalizată, nu mă mai interesează absolut deloc", a spus Vlăduța Lupău.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel