Viviana Sposub, despre relația sa cu George Burcea: Eu mă aprind mai repede

Sursa foto: Facebook Viviana Sposub
Sursa foto: Facebook Viviana Sposub

Viviana Sposub a vobit despre relația pe care o are cu actorul George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan. 

"Eu mă aprind mai repede, mă supăr destul de repede"

“Prima dată când ne-am întâlnit a fost pe platourile de filmare de la “Ferma” și de atunci suntem de nedespărțit. Întâmplarea face că da, suntem din același oraș, am frecventat aceleași locuri, doar că între noi există și diferența de vârstă, aveam alte cercuri de prieteni”, a povestit Viviana Sposub pentru unica.ro.

"Se întâmplă să ne mai ciondănim, pentru că suntem oameni. Eu mă aprind mai repede, mă supăr destul de repede, dar după aceea îmi trece și vreau să dau timpul înapoi: “Hai, iubire, că nu a fost așa!” Și de acum se supără el. Dar reușim întotdeauna să ajungem la un numitor comun și nu cred că stăm prea mult timp supărați, că stăm și în aceeași casă și ar fi culmea să stăm supărați, adică avem lucruri de făcut”, a mai spus aceasta.

Vezi și: "M-a înșelat cu fostul, pe care îl înșelase cu mine". Ciucă, asistentul lui Măruță, relație cu Viviana Sposub: Era terminată, înainte să plece la Fermă

Viviana Sposub nu i-ar putea ierta multe lucruri lui George Burcea: Mai întâi de toate, îmi ofer mie iubire şi respect

Citește și:

"A început să țipe. Nu e prima dată când vine beat". Viviana Sposub, atac la adresa Andreei Bălan, după ce a spus despre George Burcea: Refuz să cred că cineva poate minți în halul acesta

"A început să țipe repetitiv"

"Acum 15 minute, am pregătit fetițele pentru vizita tatălui. Ele și-au ales hăinuțele, așa cum o fac în fiecare zi pentru grădi. Tatăl lor a intrat pe poartă (deși are notificare să nu intre în curte, deoarece a jignit-o pe mama în nenumărate rânduri) și a început să țipe repetitiv că sunt îmbrăcate oribil. Nu e prima dată când vine beat să le ia și le traumatizează spunându-le lucruri urâte (mai ales despre mine).

Timp de doi ani, a mințit în toate declarațiile sale, iar eu am tăcut din respect pentru fetițe. Văd că nu încetează cu ura și nu se ameliorează nimic. Eu voi lupta în continuare pentru custodie exclusivă și pentru binele lor! Fericirea Ellei și a Clarei este tot ceea ce contează pentru mine", a scris Andreea Bălan într-un story pe Instagram.

Vezi și: De ce nu mai doarme Misty cu Keo: El abia așteaptă să revin în dormitor

"Refuz să cred că cineva poate minți în halul acesta"

"Eu refuz să cred că cineva poate minți în halul acesta. Atât vreau să vă întreb și sper să îmi răspundeți sincer. Dacă o persoană beată ar venit să vă ia copiii pentru câteva zile, voi ați lăsa acest lucru să se întâmple? Dacă un om v-ar traumatiza copiii constant, i-ați lăsa pe mâna lui zile la rând? Deschideți-vă ochii și nu mai credeți toate inepțiile”, a scris Viviana Sposub.

Vezi și: Andreea Bălan, după ce a fost reclamată la Protecția Animalelor: „Au existat nenumărate mesaje jignitoare și de hărțuire”

Viviana Sposub, despre relația cu George Burcea: Se simte răsfățat atunci când, dimineața, găsește vasele spălate

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel