Vis împlinit: Mr. Travel a vizitat 30 de țări până la 30 de ani

A stâns bani pentru casă și a renunțat la tot pentru a fugi în lume! 

Nu s-a uitat înapoi și a privit doar înainte! Și-a îndeplinit un vis, alături de iubita sa, cu prețul de a începe o nouă viață! Iulian Lupu, cunoscut în social media drept Mr. Travel, a mărturisit ce a stat la baza aventurii pe care a trăit-o de curând, când a plecat în Asia pe termen nedeterminat: dorința comună, a lui și a iubitei lui, Ioana, de a vizita 30 de țări până la 30 de ani. „Avem o listă de dorințe comune pe care ne-am propus să le îndeplinim în această viață”, povestește Iulian.

(oar_w460)

(oar_w460)

Cum a început aventura?

Ceea ce a început cât se poate tradițional – el și Ioana își propuseseră să strângă bani pentru avansul necesar cumpărării unei case – s-a transformat aproape peste noapte într-o aventură de cinci luni numai bună de povestit nepoților: „Într-o zi, Ioana a venit foarte nervoasă de la serviciu și mi-a zis: hai să fugim în lume. Zis și făcut, mai ales că eu îmi doream asta de foarte mult timp. Am prins o ofertă foarte bună până la Manila, am cumpărat acel bilet doar dus și am așteptat să vină ziua plecării”, își amintește Mr. Travel.

(oar_w460)

(oar_w460)

Decizia de a renunța la locurile de muncă pe care le aveau nu i-a lăsat indiferenți pe cei din jur. „Unii ne apreciau și spuneau că suntem curajoși, alții că suntem nebuni. A mai existat și cea de-a treia categorie, cei care ne spuneau că nu înțeleg scopul acestei călătorii, că am putea face altceva cu banii ăia. Noi știm însă că o călătorie te îmbogățește spiritual și mental mai mult decât orice lucru material. Știam că ne vom întoarce de acolo mult mai bogați decât am plecat”, declară Iulian. În cele cinci luni în care au fost plecați, cel mai mult le-au lipsit mâncarea de acasă, familia și prietenii, dar, în schimb, această călătorie i-a ajutat să înțeleagă câteva lucruri foarte importante: „să ne bucurăm de lucrurile mărunte și să ne preocupăm mai mult de partea spirituală, decât de cea materială. Să ne adaptăm în orice situație și că cel mai bun prieten și cel care te va ajuta mereu este cel de lângă tine. Este o lecție de viață în sine să reușești să conviețuiești cu partenerul  5 luni, 24 de ore din 24,  în momente de fericire, tristețe, entuziasm, adrenalină, panică, frică, deznădejde”, afirmă Iulian.

(oar_w460)

(oar_w460)

În prezent, cei doi tineri se pot lăuda cu o listă generoasă de țări pe care le-au vizitat: Bulgaria, Ungaria, Austria, Italia, Vatican, Franța, Anglia, Cehia, Turcia, Germania, Suedia, Grecia, Serbia, Belgia, Olanda, Malta, Spania, Maroc, India, Republica Moldova, Emiratele Arabe, Filipine, China, Macau, Singapore, Indonezia, Malaezia, Vietnam, Laos și Thailanda. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel