Urmărește emisiunea live


EXCLUSIV  Viorel Lis a scăpat de "Casa Bordel"

Viorel Lis ar fi scăpat de vila de pe strada Tunari, după ce o perioadă bună de timp s-a chinuit să o vândă, dar din cauza prețului piperat nu se ivea niciun cumpărător.

Vila de pe Tunari i-a adus și necazuri fostului primar general al Capitalei. Aceasta a fost închiriată, iar chiriașii au transformat-o în bordel, până în momentul în care polițiștii au descins și au dezvăluit adevărata întrebuințare a vilei, Lis fiind târât pentru declarații și pe la organele de anchetă. 

Ajunși la fundul sacului, Viorel și Oana Lis au încercat vânzarea vilei, inițial cerând circa 400.000 de euro, ulterior scâzând prețul.

"Nici noi nu putem să dăm casa asta de pomană, totuşi, nu e vreo cocioabă. Acum cerem 250.000 de euro, am încredere că se va vinde. De închiriat nu mai vrem, pentru că ştiţi ce ni s-a întâmplat, iar Viorel nu are nevoie de complicaţii, să ajungă din nou la doctor", declara Oana Lis în toamna anului trecut.

[citeste si]

Zilele trecute a dispărut și anunțul de vânzare postat pe fațada casei, iar o familie de arabi cu doi copii a fost văzută intrând în vila  de pe Tunari.

Informația este cât se poate de credibilă, mai ales că Viorel și Oana Lis declarau în ultima vreme că abia se mai pot descurca cu banii, iar în weekend-ul trecut aceștia au fost surprinși lăfăindu-se pe plaja de la Mamaia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel