Viitorul film al actriţei Meryl Streep va putea fi văzut pe noua plataformă HBO Max

Viitoarea platformă de streaming a gigantului WarnerMedia, HBO Max, a cumpărat drepturile de difuzare a comediei 'Let Them All Talk', în care joacă actriţele Meryl Streep şi Gemma Chan, potrivit unui anunţ al publicaţiei 'The Hollywood Reporter', citată marţi de EFE.

Noul film va fi regizat de Steven Soderbergh, laureat cu premiul Oscar pentru cel mai bun regizor (2000) pentru 'Traffic', care anul acesta a lansat 'High Flying Bird' pe Netflix, şi va prezenta 'The Laundromat' la viitoarea ediţie a Festivalului Internaţional de Film de la Veneţia.

'Let Them All Talk' va fi filmat la New York (SUA) şi în Marea Britanie.

Din distribuţie vor mai face de asemenea parte Dianne Wiest, Candice Bergen şi Lucas Hedges.

Este vorba de prima achiziţie a WarnerMedia pentru noua sa platformă HBO Max, care va fi lansată în 2020 şi care până acum se ocupase doar de producţia unor seriale de televiziune proprii. 

HBO Max este noul serviciu de 'streaming' al producătorului american HBO - deţinut de WarnerMedia - care va fi disponibil din primăvara anului 2020 cu un catalog ce cuprinde peste 10.000 ore de seriale şi filme în exclusivitate, prin care aspiră să rivalizeze cu Netflix şi noua platformă Disney, numită Diney+.

Popularul serial 'Friends' va părăsi catalogul Netflix şi va face parte din HBO Max.

Alte producţii originale vor fi 'Ballers', 'Barry', 'Euphoria', 'Gentleman Jack', 'High Maintenance', 'His Dark Materials', 'Insecure', 'Los Espookys', 'Lovecraft Country', 'Mare of Easttown', 'Mrs. Fletcher', 'The Nevers', 'My Brilliant Friend', 'The Plot Against America', 'Perry Mason', 'Righteous Gemstones', 'Succession', 'Westworld' şi 'Watchmen', printre altele.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel