Video - Reacţie de milioane a lui Florin Piersic la întâlnirea cu Gică Hagi. E prima dată când marele actor e faţă în faţă cu Regele

Facebook Mihai Piersic
Facebook Mihai Piersic

Mihai Morar a surprins momentul în care actorul Florin Piersic s-a aflat prima dată faţă în faţă cu Gică Hagi, Regele fotbalului românesc. 

"O SĂ AJUNGEȚI SĂ NE FACEȚI STATUIE” a proorocit HAGI în 1998. Aseară, în Sala Tronului de la Palatul Regal, stăteam de vorbă cu Regele Piersic. La un moment-dat, Florin îl vede în sală pe Gică: “Auzi, Mihai, mă duci, te rog, până la Hagi? Vreau să-mi faci o poză cu el. Nu l-am întâlnit niciodată și aș vrea să-i mulțumesc..”

Peste o jumătate de minut, gândul lui Piersic se împlinea cu această îmbrățișare eternă. Cel mai iubit actor al românilor îl săruta pe obraz pe cel mai iubit fotbalist al românilor. Iar această întâlnire între cei doi Regi este cel mai frumos “HAI ROMÂNIA” pe care îl mai putem trăi într-o seară de septembrie, 2022. O seară de septembrie în care echipa României, nu Naționala lui Hagi, avea să retrogradeze în grupa C valorică a fotbalului european.

E septembrie 2022 și fotbalul românesc mai trăiește doar prin statuia lui Hagi. Și prin sărutul lui Piersic pe obrazul ei", a scris Mihai Morar pe Instagram.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Mihai Morar (@mihaimorar)

Mesajul pe care îl auzi când Florin Piersic nu răspunde la telefon: Asta e cel mai important

În timpul emisiunii Jocul Cuvintelor, Dan Negru l-a sunat pe Florin Piersic pentru a ajuta un concurent, dar celebrul actor nu a răspuns la telefon. A pornit, însă, un mesaj înregistrat pentru mesageria vocală, iar cuvintele l-au lăsat cu gura căscată şi pe Dan Negru. 

"Da, aţi sunat la Florin Piersic. Sunt bine! Asta e cel mai important. Bine, în sensul în care sunt sănătos. Şi dumneavoastră vă doresc la fel. Vă mulţumesc că m-aţi sunat şi dacă doriţi să îmi lăsaţi un mesaj, atunci foarte bine. Aşteptaţi mesajul sonor şi vorbiţi. Eu am să văd cine m-a sunat, ce număr aveţi şi am să vă sun. Vă mulţumesc şi vă doresc tot ce îmi doresc mie, Florin Piersic!", este mesajul înregistrat de marele actor. 

Rolul pe care Florin Piersic nu l-a mai jucat 

Florin Piersic şi-a dorit mereu să joace un anumit rol, dar nu a mai avut ocazia, după ce regizorul care ar fi trebuit să conducă acea piesă a decedat. 

Este vorba despre Hamlet, al lui William Shakespeare. Cel care îl îndrumase spre acest rol a fost regizorul Alexandru Finţi, dar după ce acesta a decedat, Piersic nu a mai jucat rolul. 

„Mi-ar fi plăcut să-l joc. Și trebuie să vă spun, e un amănunt care nu știu câtă putere mai are să convingă pe dumneavoastră că aș fi putut să fiu Hamlet. În nemuritoarea și minunata piesă în care i-am văzut pe mulți actori jucând rolul acesta…

Maestrul Alexandr Finți care a fost, să spun așa, și părintele meu… Pe lângă faptul că m-a condus în roluri excepționale, începuse repetițiile cu mine în acest rol. Din păcate, a plecat într-o stea.

Îl regret și regret și faptul că, atunci, cu atâta dragoste începuse să repete cu mine dorind ca eu să joc acest rol minunat”, a mărturisit celebrul actor în emisiunea La Măruță, de la Pro TV, conform Fanatik.

Florin Piersic, fază amuzantă cu jurnalista Anca Frumosu de la Realitatea: ”Dacă mă chema pe mine Florin Frumosu...”

Florin Piersic a deplâns moartea colegului său de breaslă, Valentin Uritescu și a destins atmosfera cu umorul său. 

Invitat la Realitatea PLUS să ofere câteva cuvinte despre acum regretatul actor Valentin Uritescu, Florin Piersic, în stilul său personal, a oferit o notă de umor cuvintelor sale. Valentin Uritescu a murit în cursul acestei zile, la vârsta de 81 de ani, fiind internat într-un centru specializat, unde primea îngrijiri. CITEŞTE MAI MULTE AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel