Mesajul pe care îl auzi când Florin Piersic nu răspunde la telefon: Asta e cel mai important

Facebook Florin Piersic
Facebook Florin Piersic

Ştiai ce mesaj are Florin Piersic înregistrat pentru mesageria vocală? 

În timpul emisiunii Jocul Cuvintelor, Dan Negru l-a sunat pe Florin Piersic pentru a ajuta un concurent, dar celebrul actor nu a răspuns la telefon. A pornit, însă, un mesaj înregistrat pentru mesageria vocală, iar cuvintele l-au lăsat cu gura căscată şi pe Dan Negru. 

"Da, aţi sunat la Florin Piersic. Sunt bine! Asta e cel mai important. Bine, în sensul în care sunt sănătos. Şi dumneavoastră vă doresc la fel. Vă mulţumesc că m-aţi sunat şi dacă doriţi să îmi lăsaţi un mesaj, atunci foarte bine. Aşteptaţi mesajul sonor şi vorbiţi. Eu am să văd cine m-a sunat, ce număr aveţi şi am să vă sun. Vă mulţumesc şi vă doresc tot ce îmi doresc mie, Florin Piersic!", este mesajul înregistrat de marele actor. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de ???????????? ???????????????????? (@negru_dan)

Rolul pe care Florin Piersic nu l-a mai jucat 

Florin Piersic şi-a dorit mereu să joace un anumit rol, dar nu a mai avut ocazia, după ce regizorul care ar fi trebuit să conducă acea piesă a decedat. 

Este vorba despre Hamlet, al lui William Shakespeare. Cel care îl îndrumase spre acest rol a fost regizorul Alexandru Finţi, dar după ce acesta a decedat, Piersic nu a mai jucat rolul. 

„Mi-ar fi plăcut să-l joc. Și trebuie să vă spun, e un amănunt care nu știu câtă putere mai are să convingă pe dumneavoastră că aș fi putut să fiu Hamlet. În nemuritoarea și minunata piesă în care i-am văzut pe mulți actori jucând rolul acesta…

Maestrul Alexandr Finți care a fost, să spun așa, și părintele meu… Pe lângă faptul că m-a condus în roluri excepționale, începuse repetițiile cu mine în acest rol. Din păcate, a plecat într-o stea.

Îl regret și regret și faptul că, atunci, cu atâta dragoste începuse să repete cu mine dorind ca eu să joc acest rol minunat”, a mărturisit celebrul actor în emisiunea La Măruță, de la Pro TV, conform Fanatik.

Florin Piersic, fază amuzantă cu jurnalista Anca Frumosu de la Realitatea: ”Dacă mă chema pe mine Florin Frumosu...”

Florin Piersic a deplâns moartea colegului său de breaslă, Valentin Uritescu și a destins atmosfera cu umorul său. 

Invitat la Realitatea PLUS să ofere câteva cuvinte despre acum regretatul actor Valentin Uritescu, Florin Piersic, în stilul său personal, a oferit o notă de umor cuvintelor sale. Valentin Uritescu a murit în cursul acestei zile, la vârsta de 81 de ani, fiind internat într-un centru specializat, unde primea îngrijiri. 

”Ni se alătură maestrul Florin Piersic. Vă mulțumesc pentru intervenție. Mi-aș fi dorit să ne auzim în împrejurări mai vesele. Iată că lumea filmului și lumea teatrului a mai pierdut astăzi o stea. Cum ați primit această veste?”, a întrebat moderatoarea Realitatea PLUS, Anca Frumosu. 

”Cum vă numiți, doamnă?”, a întrebat într-un mod neașteptat Florin Piersic. 

”Anca Frumosu”, a răspuns moderatoarea. 

”Anca Frumosu!”, a exclamat Piersic. ”Dacă mă chema pe mine Florin Frumosu, aveam succes mai mare decât am avut eu în viața mea. Bravo, mi-a plăcut cum ai vorbit și acum am să îți spun exact ce gândesc eu, bine?”. 

”Vă ascult, domnule Piersic”, a răspuns Frumosu. 

”Oprește-te, Doamne, să îi mai iei dintre noi. Valentin Uritescu? De ce? O minune de om și de artist. L-am avut în emisiunea mea, la Piersic Show. A fost ultima dată când m-am întâlnit față în față cu el. O enciclopedie de teatru era el, cu un umor cu totul și cu totul special. Mai este unul mai puțin la numărătoare. E greu! Am spus mai puțin la numărătoare, pentru că este o melodie, de asta am folosit fraza asta”, a spus Piersic la Realitatea PLUS, afectat de pierderea colegului său de breaslă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel