VIDEO - Părul actriței americane Nicole Richie a luat foc în timp ce sufla în lumânările de pe tort

Părul actriței americane Nicole Richie a luat foc în timp ce sufla în lumânările de pe tort / Captură video Instagram
Părul actriței americane Nicole Richie a luat foc în timp ce sufla în lumânările de pe tort / Captură video Instagram

Actrița americană Nicole Richie a avut parte de o zi de naștere mai puțin fericită. Părul i-a luat foc atunci când a suflat în lumânările de pe tort.

Actrița americană Nicole Richie a avut parte de o surpriză nu tocmai plăcută chiar de ziua ei. Părul i-a luat foc în momentul în care a suflat în lumânările de pe tort. Filmarea a devenit virală pe rețelele de socializare.

Într-o filmare postată de cunoscuta actriță pe contul de Instagram se poate vedea cum aceasta așteaptă nerăbdătoare să sufle în lumânările de pe tortul ei,  scrie CNN. Când se apropie de tort, părul îi ia foc de la două dintre lumânări.

De când Richie a postat videoclipul pe Instagram, a primit peste 15.000 de comentarii. Unul dintre ele a fost de la cumnatul ei Benjamin Madden, care a făcut o mică glumă despre incident: „La mulți ani, Sis,te iubesc și sunt recunoscător pentru că rămâi mereu aprinsă”.

Tatăl acesteia, cântărețul Lionel Richie, a postat un mesaj emoționant, pentru fiica lui: ,,Ai fost mereu unicorni și fluturași... și vei fi mereu fetița mea, oricâte zile de naștere am sărbători.’’. Actrița a împlinit 40 de ani.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NICOLE RICHIE (@nicolerichie)

Cine este Nicole Richie 

Nicole Camille Escovedo s-a născut în Berkeley, California, pe 21 septembrie 1981, într-o familie cu origini africane - latino americane și mexicane, tatăl ei fiind cunoscutul percuționist Peter Escovedo III, iar mama ei activând că asistent/manager în trupa celebrului cântăreț Lionel Richie deținătorul unui Oscar și Grammy, care a adoptat-o, potrivit Cinemagia.ro.

Lionel Richie a văzut-o pentru prima oară pe Nicole când era un copil ce cânta la tamburina într-un concert al celebrului "Prince", Nicole a fost luată și crescută de Lionel Richie și soția acestuia, Brenda Harvey-Richie, alături de fiicele cuplului. La vârstă de trei ani, Nicole are probleme psihice și este tratată de un psihoterapeut, și continuă terapia împotriva depresiei cam toată copilăria. Formalitățile pentru adopție durează până când actrița/cântăreața împlinește 9 ani, când în sfârșit ea devine fiica legală a celebrului cântăreț. A crescut și a devenit populară, dar a avut și mai multe probleme legate de droguri și dependența de pastile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel