VIDEO. Kim Kardashian a stârnit o adevărată revoltă în mediul online. Ce i-a supărat pe internauți

Kim Kardashian a stârnit un val de reacții negative pe rețelele de socializare după ce a publicat mai multe imagini.

Internauții au criticat-o dur pe Kim Kardashian. Ea s-a confruntat cu un val de reacţii negative pe reţelele de socializare după ce a închiriat un avion privat, în plină pandemie de coronavirus, pentru a sărbători împlinirea vârstei de 40 de ani pe o insulă tropicală, alături de cei dragi, relatează Agerpres, citând AFP. 

"Înainte de COVID-19, cred că niciunul dintre noi nu s-a bucurat cu adevărat de luxul de a putea călători şi de a fi împreună cu familia şi prietenii într-un mediu sigur", a scris ea, publicând fotografii din "călătoria în care am putut pretinde, pentru o scurtă perioadă de timp, că lucrurile sunt normale".

"Ești atât de insensibilă"

Fanii au criticat-o dur și au acuzat-o că este insensibilă și nu ține cont de faptul că mulți oameni sunt afectați profund de pandemia de COVID-19.

"Minunat, oamenii au fost nevoiţi să-şi ia rămas bun la telefon de la cei dragi care mureau singuri în spital. Dar este OK să postezi această călătorie super pe reţelele de socializare în timp ce lumea suferă. Plină de compasiune şi bun simţ, într-adevăr!", a reacţionat un internaut al cărui mesaj a atras rapid 11.000 de apreciezi pozitive.

"Eşti atât de insensibilă, încât nu-ţi dai seama că majoritatea oamenilor nu vor să audă despre asta în timpul celei mai grave recrudescenţe de COVID? Oamenii merg la banca de alimente, nu pe insule private.", a scris pe Twitter instrumentistul britanic Peter Frampton.

Au fost totuși și internauți care au apreciat călătoria vedetei. Albumul a obținut aproape 4 milioane de "like-uri" în şase ore.

VEZI ȘI: „Așa-i la 40 de ani!”. Kim Kardashian le dă CĂLDURI fanilor cu noile poze

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel