VIDEO Iuliana Tudor, surpriză de proporții pe scena Cerbului de Aur: Mă înclin și rămân a dumneavoastră

FOTO: Giorgiana Croitoru
FOTO: Giorgiana Croitoru

Aseară, pe scena Cerbului de Aur de la Brașov, Iuliana Tudor a avut parte de o surpriză impresionantă din parte echipei TVR, la împlinirea a 20 de ani de activitate în Televiziunea Română.

Deși credea că a intrat în pauza de publicitate după prima parte a evenimentului, Iuliana Tudor a avut parte de o surpriză inedită și de cuvinte frumoase din partea colegilor, artiștilor și organizatorilor Cerbului de Aur.

Mi-a oferit bucurii nenumărate


"Fire dinamică, tenace, a știut să-și construiască profesia cu meticulozitate, urcând pas cu pas, construindu-și o carieră prodigioasă. Întotdeauna a fost extrem de bine primită de către toată lumea pentru că perseverența și seriozitatea au făcut-o să devină un nume important în mare și exigenta familie a televiziunilor. Suntem împreună de două decenii, iar pe parcursul lor mi-a oferit bucurii nenumărate", a spus Elise Stan despre Iuliana Tudor, pe scena festivalului.

Vezi și: VIDEO Moment IMPRESIONANT la Cerbul de Aur. Reacția publicului

E onorant pentru mine

Profund emoționată, îndrăgita vedetă a spus: "Îi mulțumesc acestui om care este mentorul meu și căruia îi datorez tot ce știu astăzi în materie de televiziune, fiecărui manager care a avut grijă de programele noastre care promovează folclorul, de la cei din 1999, când am intrat acolo și până astăzi. E onorant pentru mine și pentru asta mulțumesc fiecăruia dintre colegii mei de la care am învâțat atâtea lucruri. Mulțumesc publicului pentru dragoste timp de 20 de ani. Mă înclin și rămân a dumneavoastră, Iuliana"

Paula Seling, reacție emoționantă după recitalul de la Cerbul de Aur

Iuliana Tudor a reacționat și pe paginile personale de socializare

"Cea mai frumoasă surpriză de care am avut parte în această seară pe scena Cerbului de aur din Brașov, la împlinirea a 20 de ani de televiziune și 20 de ani alături de TVR. Vă mulțumesc tuturor pentru susținere! Vă îmbrățișez pe toți!", a scris Iuliana Tudor pe pagina personală de Facebook după surpriza de aseară, de pe scena Cerbului de Aur. 

"Mulțumesc tuturor românilor care ne-au urmărit aseară într-un număr impresionant, cifrele de audiență fiind remarcabile! Mulțumesc echipei cu care am lucrat timp de mai bine de trei luni pentru a construi un spectacol care s-a adresat tuturor generațiilor! Felicitări artiștilor, orchestrei și Televiziunii Române!", a mai scris aceasta. 

ARBDD: Amenzi de mii de lei pentru cei care au campat ilegal pe plaja Vadu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel