Victor Slav se laudă cu rolul de aventurier singuratic

Victor Slav, celebrul prezentator al rubricii Vremea din cadrul Știrilor Pro Tv, este foarte mândru că, începând de astăzi, pe marile ecrane este un aventurier singuratic şi în acelaşi timp om de ştiinţă excentric în animația Tarzan 3D.

După ce i-a dat glas lui Superman în animaţia MAREA AVENTURĂ LEGO® cu doar o lună în urmă, Victor Slav se face auzit din nou pe marile ecrane, din 28 februarie, de data aceasta în rolul unui explorator excentric şi curajos în animaţia Tarzan 3D.

De această dată, Victor va fi vocea lui Jim Porter, un personaj plin de provocări, dar şi de satisfacţie. „M-am distrat si mai mult ca data trecută, pentru că de această dată am un rol mai consistent. Mi-a plăcut personajul pe care l-am interpretat în Tarzan, pentru că reacţiile lui sunt din cele mai diverse. Este un personaj complex, un aventurier şi în acelaşi timp om de ştiinţă excentric. Îmi doresc ca următorul meu personaj să fie din nou unul diferit faţă de ce am interpretat până acum. La premiera filmului voi fi însoţit de prieteni care au copii, aşa că sper sa le placa."

Alături de Victor Slav, la versiunea în limba română a filmului Tarzan 3D au mai contribuit Daniel Buzdugan, Cătălina Grama (Jojo) şi Pavel Bartoş, pe care publicul va avea ocazia să îi întâlnească sâmbăta aceasta, la evenimentul de lansare a animației.

Micul Tarzan este singurul supravieţuitor al unui accident aviatic din junglă, în care pieriseră şi părinţii săi. Băieţelul creşte alături de un grup de gorile, învaţă să se comporte asemenea lor şi uită de existenţa sau normele sociale ale oamenilor.

Abia 10 ani mai târziu, Tarzan va fi fascinat de întâlnirea cu frumoasa şi curajoasa Jane Porter, de care se îndrăgosteşte imediat. Însă curând, el va înţelege în cel mai greu mod posibil de ce animalele au dreptate să se teamă de oameni. Ca să-şi salveze familia şi femeia iubită, Tarzan va trebui să se folosească atât de atuurile dobândite în junglă, cât şi de cele moştenite de la adevăraţii săi părinţi.

Un film distribuit de MediaPro Distribution, Tarzan 3D are premiera pe 28 martie, în cinematografele: Hollywood Multiplex, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema&More Băneasa, Cityplex (Constanța, Tulcea și Brașov), Cinema City (Cotroceni, Arad, Arad Galeria, Bacău, Baia Mare, Brăila, Cluj, Cluj Polus, Iaşi, Constanța, Pitești, Sun Plaza, Timişoara, Târgu-Mureș, Ploieşti), Cinema Arta (Târgu-Mureș), Patria (Craiova), Cinema Florin Piersic (Cluj), Premiera (Ploiești), Cinema Sergiu Nicolaescu (Târgu-Jiu), Cinema Colors 3D (Craiova), Cinema Eugen Ionescu (Slatina), Cinema Capitol (Onești), Cortina (Oradea), Cinema Glendale (București), Cinema Twins (Ploiești), Cine Grand (Botoşani), Cinema Ostroveni (Ostroveni), Cinema Dacia (Buzău), Palace (Oradea), Cinema Grand Mall (Satu-Mare), Line Cinema (Râmnicu-Vâlcea).

Pentru mai multe informaţii despre film puteţi accesa #Tarzan3D sau pagina oficială de Facebook www.facebook.com/FilmulTarzan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel