Victor Slav, în urmă cu 13 ani, înainte de prima sa legătură cu showbiz-ul

Victor Slav, aflat astăzi la pupitrul știrilor meteo de la Pro TV, și-a început cariera în showbiz în anul 2001. Fostul iubit al Andei Adam a știut să fructifice oportunitatea care i s-a oferit atunci când a fost selectat pentru emisiunea "Vara ispitelor" difuzată la Pro TV, potrivit rtv.net.

Ulterior, Victor Slav a fost co-prezentator la "Seara regăsirii", după care i s-a încredințat rubrica Meteo din cadrul Stirilor Pro Tv. În 2009 a primit cu bucurie și propunerea de a prezenta emisiuna spectaculoasă, "Frumusețe pe muchie de cuțit".

După cum singur a recunoscut, Victor Slav, când era mic, îi invidia pe toți cei care veneau în vizită, nu numai la el acasă, ci peste tot, pentru că erau tratați cu tot felul de bunătăți și toată lumea îi întreba "Ce doriți?", "Ce beți?". Însă, deși la vârsta de 17 ani a urmat un curs de modeling și a pătruns în lumea modei, Victor Slav recunoaște că după ce a fost coptat în showbiz a început o nouă etapă a vieții sale.

"Eram deja în modelling şi am aflat că se face un casting pentru acest proiect. Am fost acceptat. Recunosc că, la acea vreme, habar n-aveam câte oportunităţi îmi va oferi. De aici am intrat într-o nouă etapă a vieţii mele. A fost primul meu job cu totul şi cu totul altfel, pentru că a fost prima mea legătură directă cu televiziunea", a povestit Victor pentru perfecte.ro.

În prezent Victor Slav formează un cuplu împreună cu Bianca Drăguşanu, după ce fiecare au părăsit relațiile tumultoase și de durată anterioare, cu cântăreața Anda Adam, respectiv fotbalistul Adrian Cristea.

Iată cum arăta Victor Slav în urmă cu 13 ani: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel