Victor Piţurcă îi iartă pe Mutu şi Tamaş. Aceștia s-ar putea întoarce la meciul cu Belarus

mutu-tamas
mutu-tamas

Victor Piţurcă arată că ştie să ierte şi adminte că Mutu şi Tamaş ar putea reveni la naţională chiar de la meciurile următoare.

Selecţionerul României, Victor Piţurcă, a dezvăluit că a vorbit cu Mutu şi că acestuia îi pare foarte rău de ceea ce a făcut înaintea amicalului cu San Marino. Piţurcă adminte că atacantul Cesenei şi Gabi Tamaş, pot reveni la naţională chiar la meciul cu Belarus din preliminariile EURO 2012.

"După 0-0 cu Franţa, şansele ca Mutu şi Tamaş să revină la naţională au crescut. Am demonstrat că putem să jucăm fără ei. N-au jucat nici ei, nici Rădoi, nici Săpunaru, nici Chivu. La naţională trebuie să vină cei mai buni jucători, cei mai în formă. Eu nu uit ce am realizat cu aceşti jucători, cînd ne-am calificat la Euro 2008. Am vorbit cu Mutu astăzi, mi-a spus: «Nea Piţi am suferit foarte mult, nu ştiu ce-a fost în capul meu».

El suferă foarte mult, îşi dorea să şi marcheze, să fie numărul unu la marcatori. Voi vedea în următoarea perioadă, mă voi consulta şi staff-ul meu, dar eu cred că Mutu şi Tamaş s-ar putea întoarce chiar de la meciurile următoare", a spus Victor Piţurcă la GSP TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel