Victor Piţurcă este noul selecţioner al Naţionalei pentru un mandat de patru ani şi cinci luni

piturca
piturca

După aproape trei ore de discuţii cu Mircea Sandu, Victor Piţurcă a părăsit sediul FRF decis să accepte oferta preşedintelui FRF pentru un mandat de patru ani şi cinci luni.

"Nu-mi place să dau declaraţii pe stradă, dar acum este o situaţie specială şi de aceea o fac. Nu a fost o decizie grea să accept revenirea la echipa naţională. Mîine, la ora 13:00, va avea loc o conferinţă de presă în care va avea loc prezentarea oficială", a afirmat Victor Piţurcă. Apoi s-a suit în maşină şi a părăsit sediul FRF.

Azi, Mircea Sandu a avut o discuţie de aproximativ o oră şi jumătate cu Victor Piţurcă, vizând "oferta făcută acestuia din urmă de a prelua funcţia de selecţioner al echipei naţionale a României pentru un mandat de patru ani şi cinci luni, începând de la 1 iulie 2011 până la 30 noiembrie 2015", se arată în comunicatul FRF.

"Această din urmă dată este legată de încheierea jocurilor din cadrul play-off-ului EURO 2016, obiectivul principal prezentat domnului Piţurcă fiind acela de a califica echipa reprezentativă la turneul final al Campionatului European de peste cinci ani, care va fi găzduit de Franţa. În cadrul discuţiei au fost analizate multiplele aspecte ale proiectului, incluzând componenţa staff-ului tehnic al echipei naţionale, reformarea pe parcurs a Comisiei Tehnice etc. Discuţiile dintre domnii Mircea Sandu şi Victor Piţurcă vor fi finalizate mâine, 15 iunie, prevăzându-se organizarea unei conferinţe de presă, la Casa Fotbalului, în jurul orei 13:00", a anunţat FRF.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel