Vica Blochina, în lacrimi. Dezvăluiri despre Victor Pițurcă: Cel mai urât sentiment, peste care nu pot să trec vreodată, a fost un șoc

Foto: Instagram Vica Blochina
Foto: Instagram Vica Blochina

Vica Blochina a făcut dezvăluiri despre Victor Pițurcă. 

Invitată în platoul emisiunii Teo Show de la Kanal D, Vica Blochina a vorbit, printre altele, despre relația pe care a avut-o cu fostul selecționer, Victor Pițurcă.

Aceasta a dezvăluit dramele prin care a trecut, atunci când antrenorul nu a vrut să-și recunoască propriul copil pe care-l au împreună, dar și că s-ar fi măritat cu el.

Chiar dacă radiază mereu de fericire și este pozitivă ori de câte ori apare în public, Vica Blochina nu s-a mai putut abține și a izbucnit în lacrimi atunci când a început să povestească despre modul în care a dezamăgit-o Victor Pițurcă. 

"A fost cel mai urât sentiment, peste care nu pot să trec vreodată. A fost foarte dureros"

Potrivit spuselor ei, se pare că Victor Pițurcă nici măcar nu l-a băgat în seamă pe fiul său atunci când a venit să facă testul de paternitate la IML.

Abia în 2012, judecătorii au stabilit că Victor Pițurcă este tatăl biologic al lui Edan și l-au obligat să-i plătească Vicăi Blochina o pensie alimentară.

"Cel mai greu moment a fost atunci când Victor a venit sa facă testul de paternitate. Era lume multă la IML și copilul a alergat spre el, era mic, nu știa. Și el nu a vrut să-și ia în brațe copilul.

Băiatul țipa: tati, sunt eu, Edan!

A fost cel mai urât sentiment, peste care nu pot să trec vreodată. A fost foarte dureros. A fost foarte urât la început că nu voia să recunoască copilul. El a dispărut din viața copilului și copilul știa că el este plecat. Și pentru el a fost un șoc", a declarat Vica Blochina cu lacrimi în ochi, la Kanal D. 

"Am fost amanta lui 16 ani"

Mai mult, blondina a mai dezvăluit că fostul selecționer a fost și va rămâne marea iubire a vieții sale și că dacă ar fi divorțat, s-ar fi măritat cu el. 

"Dacă Victor Pițurcă ar fi divorțat, m-aș fi măritat cu el. Victor a fost bărbatul pe care l-am iubit cel mai mult. A fost singura iubire a vieții mele și am fost amanta lui timp de 16 ani. Nu știu dacă soția lui știa de mine. Oricum, s-a terminat relația de multă vreme și am rămas prieteni", a completat Vica Blochina.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel