Vica Blochina, copleșită de amintiri la ”Poftiți la Nea Mărin”: ”M-am simțit ca în Cambodgia”

Descriere foto:

Cea de-a șaptea ediție a reality show-ului "Poftiți la Nea Mărin" este una plină de provocări pentru CRBL, Vica Blochina, Ionuț Ghenu și Andreea Tonciu. Sarcinile pe care le primesc de la nea Mărin îi pun pe aceștia în cele mai neașteptate situații.

În ediția de luni seară, cei patru au fost nevoiți să se descurce singuri în administarea restaurantului lui nea Mărin, dar și să organizeze o petrecere grecească în numai câteva ore. Cu acest prilej, Vica Blochina și-a amintit de experiența pe care a trăit-o în cadrul show-ului Asia Express.

"Mi se părea că târgul ăsta la care ne trimisese Nea Mărin era sora mai mică a Asiei. Când am ajuns acolo, m-au năpădit amintirile. Brusc m-am simțit ca în Cambodgia. Și am și aplicat metoda Asia. L-am luat pe domnul acela cu motocicleta și l-am rugat să ne ajute să luăm fructe, legume, ceva ce aveam nevoie de pe acolo", a mărturisit Vica Blochina.

Și se pare că experiența Asia Express a fost pentru ea un avantaj și în momentul în care a trebuit să se ocupe de livrarea comenzilor de mâncare pentru clienții restaurantului administrat de Nea Mărin.

"Noroc că în Asia am condus un tractor, altfel nu mă descurcam cu mașina de delivery de la Nea Mărin", a concluzionat Vica.
Dacă prima zi a fost una plină de peripeții, dar s-a terminat cu o petrecere de succes, în cea de-a doua zi vedetele vor avea parte de și mai multe provocări. Cum vor face față acestora, telespectatorii vor vedea diseară, de la ora 20.00, la Antena 1.

 


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24