Vezi motivul adevărat al despărțirii lui Teo de Iosef

Unul dintre cele mai scurte mariaje, cel dintre Teo Trandafir și Constantin Iosef, ar avea la bază alte motive decât cele invocate până acum. Potrivit Cancan.ro Iosef nu ar avea de gând să părăsească România, acesta fiind numit chiar și antrenorul echipei de până în 17 ani de rugby.

Despărțit de Teo de câteva săptămâni, Constantin Iosef și-a anunțat prietenii că nu are de gând să părăsească România pentru a se reîntoarce în Franța, alături de cei doi băieți ai săi, scrie cancan.ro.

 Decizia pare  surprinzătoare, mai ales că Teo declara că principala cauză care a dus la separarea lor ar fi faptul că soțul ei nu s-a putut adapta în România.

"Mi-a spus că nu va pleca din România și că va rămâne aici, să trăiască și să muncească. A fost numit antrenor al lotului de rugby de până în 17 ani, iar pentru el acesta este o provocare. Pentru el, toată povestea asta cu separarea de Teo este foarte limpede și nu înțelege vâlva creată. Au stat împreună cât au simțit ceva unul față de altul, iar când nu au mai existat sentimente puternice, Constantin a plecat. Bineînteles că au încercat să remedieze problemele. Au discutat, dar nu au rezolvat nimic.

Mi-a spus că el trebuie să simtă când este cu cineva, să vibreze și să trăiasca intens. Acesta este adevaratul motiv, nu că el ar vrea sa plece în Franța, că nu poate să trăiască departe de băieții lui", a explicat prietenul lui Constantin Iosef pentru cancan.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel