Vezi ce va face Crin Antonescu după europarlamentare

Liberalii s-au reunit, sâmbătă, la Brașov în cadrul Ligii  Aleşilor Locali, reuniune precedată de o şedinţă a Biroului Politic, urmată de o alta a Delegaţiei Permanente. Una dinre măsurile adoptate a fost decizia depunerii  unei moţiuni de cenzură împotriva guvernului la mijlocul lunii mai. Rămâne d evăzut ce sorți de izbândă va avea aceasta în plină  campanie electorală, în condițiile în care  aleșii se află în teritoriu, informează gandul.info.

 „Aleşii locali liberali sunt diferiţi de ceilalţi aleşi locali, pentru că lucrează pentru cetăţeni, dumneavoastră înşivă ca primari, de exemplu, nu lucraţi pentru PNL, lucraţi pentru cetăţeni. Dar lucraţi şi prin intermediul PNL pe care l-aţi ales şi care este structura politică ce vă poate susţine, prin legislaţie, prin finanţare şi prin politici administrative, când are posibilitatea fiind la guvernare."

Referitor la sondaje, președintele PNL a declarat că  „Cifrele din sondaje arată că astăzi PNL nu este doar a doua forţă politică a ţării, ci este şi cea mai importantă forţă de dreapta. Dacă rezultatul de la alegerile europarlamentare nu arată acest lucru, e degeaba tot ce am făcut. Dar dacă acest rezultat arată acest lucru, atunci e foarte limpede, pentru toată societatea românească - şi nu numai pentru ea – că PNL se consacră şi este în următorii ani, definitiv, punctul tare al dreptei româneşti, locul în care cine mai e, dacă mai e, de dreapta trebuie să vină sau are de venit. Ca să terminăm, în fine, cu aceşti zece ani ai lui Băsescu şi ai PDL-ului şi să mergem spre viitor şi nu spre 2003-2004."

Crin Antonescu a vorbit și de eventualitatea obținerii unui scor sub 20 la sută a PNL la 25 mai. 

„În ipoteza – pe care nici n-o iau în calcul, dar care a tot fost vehiculată – că am obţine sub 20%, îmi depun mandatul de preşedinte, adică demisionez, nu îl depun ca să mi-l daţi înapoi. Doar suntem oameni serioşi, la noi onoarea e individuală, nu e colectivă cum ne-a anunţat dl. Ponta că e la PSD", a mai spus Antonescu.

Citește și: Antonescu, atacat dur. "E ca o femeie care îşi părăseşte casa pentru un marinar"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel