Antonescu, atacat dur. "E ca o femeie care îşi părăseşte casa pentru un marinar"

crin_antonescu
crin_antonescu

Crin Antonescu a fost atacat în termeni extrem de duri de un nume important din PSD.

Lia Olguţa Vasilescu este de părere că preşedintele PNL este "caraghios" atunci când acuză PSD că fură imaginea USL, din moment ce liberalul este cel care a părăsit alianța, scrie Mediafax.

"Crin Antonescu vorbind de cum PSD fură USL seamănă cu o femeie care îşi părăseşte casa şi familia pentru un marinar de la Marea Moartă şi care îşi acuză bărbatul că el continuă să folosească locul în care au trăit, că îşi hrăneşte în continuare copiii, că foloseşte numele comun şi că duce mai departe proiectele pe care le-au început împreună. Caraghios este cel care acuză într-o astfel de situaţie", afirmă Vasilescu, scrie sursa citată.

Ea zice că alianţa PSD-UNPR-PC este cea care duce mai departe proiectele USL.

"Prin această campanie, noi inclusiv acest lucru dorim să-l reamintim oamenilor: că alianţa PSD-UNPR-PC este cea care duce mai departe proiectele USL şi angajamentele luate în faţa românilor, după plecarea liberalilor", afirmă Olguţa Vasilescu.

Crin Antonescu a declarat vineri că afişele electorale ale USD cu mesajul "USL trăieşte!" postate la Târgu Jiu sunt "furturi de sorginte extraeuropeană".

"Acestea nu sunt chestiuni ca în Europa, acestea sunt furturi de sorginte extraeuropeană", a spus Antonescu într-o conferinţă de presă. El a afirmat că nu-l miră aceste afişe pentru că cei de la USD "fură".

VEZI ȘI: Băsescu, acuzat de Antonescu de plagiat neoficial

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel