Băsescu, acuzat de Antonescu de plagiat neoficial

Președintele Traian Băsescu a fost acuzat sâmbătă de un așa-zis "plagiat neoficial" chiar de către liderul PNL, Crin Antonescu.

Întrebat, sâmbătă, la Brașov, cum vede temele anunţate de Traian Băsescu pentru campania alegerilor europarlamentare şi ameninţarea că s-ar putea implica în dezbaterea electorală, liderul liberalilor Crin Antonescu a declarat: "Nu e normal ca Băsescu să fixeze teme şi să ameninţe că intră în dezbatere. Păi când a ieşit? Toată ziua e în dezbatere, în mod declarat, numai că nu stă cu un măr în mână, pe pupitru, sau nu-şi pune un măr pe pupitru. Este agentul declarat, electoral, de campanie, al unui partid, l-a anunţat de atâtea ori. Nu-l acuz eu de ceva, constat. Că asta e neconstituţional, ştim toţi. Că e nepotrivit, iarăşi ştim toţi", a susținut preşedintele PNL, citează Mediafax.

Apreciind că temele sugerate de Traian Băsescu "sunt interesante", Crin Antonescu a continuat, explicând:  "Poate că e o potrivire că la câteva ore după ce noi am deschis această campanie anunţând teme care în opinia noastră sunt importante şi în care avem o poziţie, Băsescu le-a reluat în intervenţia domniei sale. Dar, ăsta ar fi să zicem aşa un plagiat neoficial. E o ţară în care nu ne scandalizăm foarte tare la subiectul ăsta", a afirmat Antonescu, care, totodată, și-a exprimat acordul cu președintele Băsescu privind respectarea legii finanţării partidelor politice, susținând că dacă se vor semnala nereguli, instituţiile abilitate trebuie să intervină "prompt şi dur".

Citește și Crin Antonescu vrea moţiunea de cenzură până în euroalegeri

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel