Veste tristă pentru Irinel Columbeanu. ”Ajunsesem bătaia lor de joc”

irinel+hodis-720x456
irinel+hodis-720x456

Irinel Columbeanu a primit o veste tristă la care nu s-ar fi așteptat nimeni. Omul de afaceri a fost părăsit de iubita lui.

Irinel Columbeanu nu are noroc la capitolul dragoste. După ce a divorțat de Monica Gabor, cea care i-a dăruit și o fetiță superbă, omului de afaceri i-a luat foarte mult timp până când a încercat să-și refacă viața personală. Din păcate pentru el, nici noua idilă nu l-a făcut mai fericit.

Chiar dacă mulți vorbeau despre o nuntă în ceea ce-i privește, iată că deznodământul poveștii de dragoste a fost cu totul altul. Tânăra în vârstă de aproape 18 ani, speriată de faptul că în liceu colegii vorbesc despre relația lor, dar și deranjată de comparația cu Moni, s-a despărțit de Irinel Columbeanu.

“E adevărat, s-a și speriat. Cum să se mărite așa, când nu și-a terminat nici măcar liceul? În plus, nu mai suporta ironiile colegilor de școală. Pe holurile liceului din Cluj lumea șușotea când apărea Alexandra. Au deranjat-o și comparațiile cu Moni… Apoi, decizia a venit firesc: «L-am părăsit pe Iri, ajunsesem bătaia de joc a colegilor. Asta e, am toată viața înainte», mi s-a destăinuit Alexandra. Acum s-a apucat serios de carte, dăm Bac-ul la vară, nu-i de glumit”, a povestit o amică bună a Alexandrei Hodis, conform Libertatea.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel