Veste excelentă pentru fanii Andrei! Anunțul făcut în urmă cu scurt timp

Andra va urca pentru prima dată pe scenă după nașterea celui de-al doilea copil al său. Revenirea artistei va avea loc la Media Music Awards, pe 3 septembrie, la Sibiu, informează organizatorii evenimentului, printr-un comunicat.

La edițiile trecute ale Media Music Awards, Andra a fost unul din cei mai premiați artiști.

În 2014, Andra a câștigat trei premii (Best Rock, pentru Vunk feat. Andra - "Numai la doi", Fans Like Award, Best Female), în 2013, trei trofee (Best Video, pentru Andra feat What's Up - "K la Meteo", Fastest climber - "Inevitabil va fi bine", Best Female), iar la prima ediție, în 2012, un premiu (Media Forest Award).

La Media Music Awards 2015 vor cânta peste 40 de artiști consacrați, pentru zeci de mii de spectatori prezenți în Piața Mare din Sibiu.

Trofeele Media Music Awards se acordă pe baza numărului de difuzări media din perioada 1 septembrie 2014 — 30 august 2015. Statisticile sunt efectuate de Media Forest, compania care identifică și monitorizează în timp real aparițiile radio și TV. Prin urmare, premiile Media Music Awards reflectă succesul real al artiștilor români, îi premiază pe cei mai iubiți de public și piesele cele mai apreciate, cu cele mai multe difuzări media și vizualizări pe internet, susțin organizatorii.

Vezi și: Andra, prima fotografie alături de fiica ei, Eva Maria Ioana

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel