Vedetă PRO TV, gata să PLECE de pe post. "Sunt CONVINSĂ"

Una dintre cele mai iubite vedete ale PRO TV, este gată să plece de la postul de televiziune. Iată despre cine este vorba și ce spune despre o posibilă plecare. 

Magda Pălimariu, una dintre cele mai îndrăgite vedete de la Pro TV a declarat într-un interviu că este deschisă la noi provocări și nu ar refuza un alt proiect dacă i s-ar propune. 

"De-a lungul timpului au existat și mesaje răutăcioase, însă cred că este foarte important să ne cunoaștem propriile valori și să nu ne lăsăm afectați de ceea ce spun sau cred oamenii rău intenționați. Sunt convinsă că sunt persoane care ne urmăresc, fie online sau la TV, și ne iubesc, ne apreciază, știu lucruri despre noi. Important este ca toată lumea să înțeleagă că aspectul fizic, al oricărei persoane, este întodeauna completat de ce se află în interior.

Atunci când îți este bine acolo unde ești și faci lucrurile cu drag, nu te gândești să schimbi ceva. Rubrica meteo face parte din viața mea și totul este perfect așa cum este acum. Să știi că am învățat să nu-mi fac planuri și să las lucrurile să se aseze în ritmul lor. Bineînțeles că orice schimbare, care să vină în completarea rubricii meteo și cu care să rezonez, este binevenită", a declarat Magda Pălimaru pentru libertatea.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel