Vedetă PRO TV, BĂTUTĂ și DESFIGURATĂ, într-un magazin din Capitală. Operată de URGENȚĂ: "Am CĂZUT, mi-a ȚÂȘNIT foarte mult sânge"

O vedetă PRO TV a fost bătută în plină stradă. A ajuns la spital, de urgență și a intrat direct în operație. 

Designerul Cristina Joia, cunoscută din emisiunea “Visuri la cheie”, a fost desfigurată de o femeie, care a lovit-o în plină figură cu un obiect dur.

Scenele teribile s-au petrecut, sâmbătă aseară, într-un magazin din Capitală. 

Cristina a fost internată de urgență în spital și operată la nas. Agresoarea  este în continuare liberă, dar va fi anchetata și riscă închisoarea.

Cristina Joia, detalii cutremurătoare

“M-am trezit cu un pumn în față, a fost incredibil de puternică, pe moment nu mi-am dat seama că avea ceva ascuțit și am căzut. Mi-a țâșnit foarte mult sânge, oamenii din jur se uitau, nimeni nu suna la politie sau SMURD, ea a fugit. Mi-era foarte rău deja.

M-am îndreptat către magazin și o văd pe această femeie care iese din magazin și se îndreaptă către mașină, și am întrebat-o dacă e mașină ei și mi-a răspuns într-un limbaj foarte vulgar pe care nu-l pot reproduce că ce mă intereseza pe mine. Am intrat în magazin și am lăsat-o înjurând. M-am apucat să fac cumpărături, puneam banane, eram cu spatele și când m-am întors m-am trezit cu un pumn în față”, a declarat Cristina Joia pentru stirileprotv.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel