Vasile Blaga, despre absențele liberalilor de la votul moțiunii de cenzură a PNL

Co-președintele PNL, Vasile Blaga, a comentat la cald eșecul suferit de opoziție în Parlament cu moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Ponta. Liderul PNL a vorbit și despre absențele liberalilor de la votul de vineri.

Vezi aici detalii despre rezultatul votului: MOȚIUNEA DE CENZURĂ A PNL A CĂZUT ÎN PARLAMENT

”Eu cred că dl premier nu face altceva decât să-și prelungească agonia, pentru că România este în criză. Criza a fost provocată de dânsul, este amplificată zi de zi de dânsul, iar credibilitatea domniei sale se duce praf, tocmai acțiunilor pe care le are în fiecare zi”, a spus co-președintele PNL, la scurt timp după aflarea rezultatului de la votul din Parlament.

Ați obținut 11 voturi peste numărul semnatarilor moțiunii, în condițiile în care au absentat șapte parlamentari liberali. Și-au motivat cei șapte absențele? Vor fi sancționați?

Întrebat despre ”cei șapte parlamentari liberali care au absentat” de la vot, Vasile Blaga a răspuns: ”O mică corectură: cinci, pentru că au fost doi semnatari, dl Fenechiu și încă un coleg al domniei sale, care au semnat moțiunea și nu au fost la vot. (...) Sunt două voturi motivate, oamenii sunt în spital cu probleme complicate, dar luni vom avea o ședință a coaliției și vom analiza toate situațiile astea, pentru că, într-adevăr, sunt și colegi care figurează în grupul nostru parlamentar, dl Vosganian, dl Chiuariu, dar este clar că nu ne putem baza în continuare pe dânșii”.

Citește și: Prima reacție a Alinei Gorghiu după căderea moțiunii PNL

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel