Van Damme, gafă de proporții. Românii l-au taxat repede

Jean Claude Van Damme
Jean Claude Van Damme

Actorul Jean- Claude Van Damme a comis-o! A confundat România cu Bulgaria, desi a venit nu doar o data în tțara noastră și, conform propriilor declarații, s-a simțit foarte bine, de fiecare dată.

Greșeala lui Jean-Claude Van Damme a și fost taxată rapid de internauții români

"Ce faceți băieți, sunteți bine?", întreabă celebrul actor într-o postare de pe Facebook, alături de doi adolescenți din România, Andrei și Cristian. Adolescenții, vizibil emoționați, declară că Van Damme, faimosul actor, este un model pentru ei. Van Damme declară că s-a simțit foarte bine aflând că adolescenții îl au drept model, în viață, și au învățat de la el să nu renunțe niciodată. Iar apoi, după ce îi mulțumește lui Cristian, celebrul actor dă cu bâta în baltă:

"Salutări tuturor oamenilor din Bulgaria!", spune zâmbitorul Van Damme, corectat imediat de Andrei: "România!" "Sorry, Romania!", se corectează Jean-Claude Van Damme, numai că greșeala a fost deja făcută. "Vă iubesc!", mai spune Van Damme, apoi încearcă, zâmbind, să spună – în română – "salutare la toată lumea".

Românii care au văzut videoclipul nu au rămas indiferenți, ba chiar l-au "taxat", fără milă, pe celebrul actor:

"Romania is the country where you mister Van Damme got a blue eye in the bar at your night out" – "România este țara unde dumneata, domnule Van Damme, ai avut un ochi învinețit într-un bar unde ai făcut noapte albă!", a scris un internaut, dând de înțeles că Van Damme nu ar fi trebuit să confunde, niciodată, România cu Bulgaria.

"I-au făcut românii cocoloașe la ochi ????????????????????", a fost un alt comentariu postat în dreptul clipului respectiv. Iar un alt vizitator al paginii de Facebook a adăugat: "A fost noaptea când Vasile (versiunea românească a Tong Po) te-a făcut să sângerezi ca Mylee ???? .. ar fi trebuit să-i ceri lui Xian Chow să te antreneze mai tare!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel